Libnet.ro
UNICEF

15:45

Declaratiile fostului presedinte Traian Basescu despre Codruta Kovesi si Livia Stanciu, verificate de CSM

Adevărul Adevărul,
Declaratiile fostului presedinte Traian Basescu despre Codruta Kovesi si Livia Stanciu, verificate de CSM

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a sesizat, marti, Inspectia Judiciara cu privire la declaratiile fostului presedinte Traian Basescu care spunea ca nu ii suna pe Florian Coldea, pe Laura Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu din sila, pentru ca sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie. De asemenea, CSM a decis sa sesizeze Inspectia Judiciara si cu privire la un mesaj postat pe Facebook de Elena Udrea. continuă pe Adevărul

De ce i-a sunat Traian Basescu pe Laura Codruta Kovesi si pe Florian Coldea

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o reactie ciudata fata de anchetele DNA: i-a pus la zid, dintr-un foc, pe Laura Codruta Kovesi sefa DNA), Florian Coldea adjunctul SRI) si Livia Stanciu presedintele Curtii Supreme). Practic, Traian Basescu a devoalat un anti-Traian Basescu. Fostul sef al statului a mai domolit tonul agresiv cu cateva anecdote.

Traian Basescu, despre problemele ginerilor cu justitia: Ce, eu sunt sef de cadre in familie? Nu imi reprosez ca n-am pus SRI-ul sa ii investigheze inainte

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, invitat la emisiunea X-press difuzata de B1Tv, despre problemele pe care ginerele sau, Radu Pricop, le are cu justitia, afirmand ca Ioana Basescu nu era.

Traian Basescu, despre problemele ginerilor cu justitia: Ce, eu sunt sef de cadre in familie? Nu imi reprosez ca n-am pus SRI-ul sa ii investigheze inainte (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, invitat la emisiunea X-press difuzata de B1Tv, despre problemele pe care ginerele sau, Radu Pricop, le are cu justitia, afirmand ca Ioana Basescu nu era.

Traian Basescu despre Florian Coldea, Codruta Kovesi si Livia Stanciu: Din sila nu ii sun. Ei sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie

Traian Basescu a declarat luni seara, la B1 Tv, in legatura cu arestarile preventive din ultima perioada, ca justitia trebuie sa aplice legea si nu abuzul. In timpul mandatului meu au fost condamnati 9-10 ministri, unul nu a fost arestat preventiv - n. red. De ce trebuie arestat?. Basescu a subliniat ca nu face referire la cazul Elenei Udrea. Intrebat de moderatorul emisiunii de ce nu i-a sunat pe Florina Coldea, pe Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu - cele din urma numite de el in functie, fostul sef al statului a raspuns ca: Din sila nu ii sun. Ei sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie.

7 intrebari dupa emisiunea lui Traian Basescu. Despre iesirea din istorie a unui fost presedinte

Ceea ce nu intelege Traian Basescu este ca din istorie se poate si iesi. Sau chiar se poate cadea. Ce urmeaza in procesul de Schimbare La Fata? De ce isi saboteaza singur capitalul de incredere si mostenirea? Cu legitimitate publica ca ramane? Ce se va intampla cu surogatii sai de mesaj? Iata, doar cateva dintre intrebarile propuse de Smart Politics.

Traian Basescu, despre magistratii santajabili din Justitie

Traian Basescu a precizat, luni, in cadrul unei emisiuni televizate, de la B1 Tv, ca una din problemele legate de justita din Romania are in vedere ofiterii acoperiti printre magistrati, care pot fi santajati.

Coldea, Kovesi, Stanciu, artizanii modului ravasit de a face justitie

--- * Actualizare 08:48 Sefa ICCJ, despre presupusii ofiteri acoperiti din justitie: Magistratii dau declaratii pe propria raspundere privind acest aspect Livia Stanciu, presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) a declarat, in urma cu putin timp, despre acuzatiile fostului presedinte Traian Basescu, privind existenta unor ofiteri acoperiti in justitie, ca magistratii dau declaratii pe propria raspundere in legatura cu acest aspect.

Sistemul judiciar, afectat de declaratiile lui Basescu privind dosarul Nana

Declaratiile fostului presedinte Traian Basescu despre sechestrul pus de procurori pe terenuri din comuna Nana au avut un impact negativ asupra sistemului judiciar si au afectat independenta procurorului care instrumenteaza dosarul, potrivit raportului.

Livia Stanciu i-a raspuns lui Traian Basescu: Nu ma las intimidata de acest tip de declaratii

Presedintele Curtii Supreme, Livia Stanciu, i-a dat o replica fostului presedinte Traian Basescu, care afirmase ca Florian Coldea, Codruta Kovesi si Livia Stanciu sunt artizanii acestui mod ravasit de a a face justitie, fara respect pentru cel care nu este condamnat.

Ora 19:00 - Fostul presedinte Traian Basescu este invitatul jurnalistului Sabin Orcan, exclusiv pe B1 TV

Cine si mai ales cum mai face Opozitie in Romania? Cine apara statul de drept de excesele justitiei independente? Si care ar trebui sa fie obiectivele externe ale Romaniei, in contextul conflictului armat de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )