Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, cere discutii ample pe baza Codurilor Penale: Nu s-a mai intamplat ca la o lege in Romania, atat de multe articole sa fie declarate neconstitutionale (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, cere discutii ample pe baza Codurilor Penale: Nu s-a mai intamplat ca la o lege in Romania, atat de multe articole sa fie declarate neconstitutionale (VIDEO)

Liviu Dragnea a sustinut luni ca este necesar ca pe baza Codurilor Penale sa fie organizata o dezbatere ampla la care sa participe si magistrati, avocati sau experti in domeniu pentru ca este nepermis ca. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Artizanul victoriei zdrobitoare a PSD in alegeri Liviu Dragnea e si artizanul dezastrului PSD dupa alegeri

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de luni, de pe blogul sau despre protestele recente impotriva ordonantei de urgenta pentru modificarea Codurilor Penale si despre felul.

Liviu Dragnea: Nervozitatea in randul membrilor PSD creste; daca protestele nu se opresc, inseamna ca sunt politice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni, la Parlament, ca nervozitatea in randul membrilor si simpatizantilor partidului creste, iar daca protestele nu se opresc dupa abrogarea ordonantei de urgenta privind modificarea Codurilor.

Liviu Dragnea: Se poate vorbi de abrogarea OUG, daca premierul accepta; voi discuta si cu partenerii de coalitie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca va propune o solutie de detensionare a situatiei din cauza ca simte ca membrii PSD nu mai pot fi tinuti in frau, fiind posibila chiar si abrogarea OUG 13/2017 privind modificarea codurilor.

Reactiile politicienilor romani cu privire la decizia premierului Grindeanu de a abroga ordonanta privind modificarea Codurilor Penale. Kelemen Hunor: Partidele aflate la guvernare au recunoscut ca au gresit sa modifice Codurile penale prin OUG

Politicienii romani considera ca decizia premierului Sorin Grindeanu de a abroga actul normativ privind modificarea Codurilor Penale este o victorie a strazii si un pas inainte spre normalizare.

Ministrul Justitiei anunta organizarea unui grup de lucru inter-institutional pentru legea de modificare a codurilor penale

Ministerul Justitiei anunta ca va organiza un grup de lucru inter-institutional pentru legea de modificare a Codurilor penale, la care sunt invitati sa participe reprezentanti ai tuturor profesiilor sistemului judiciar, societatii civile si mediului academic, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Premierul Grindeanu anunta seful diplomatiei romane, Teodor Melescanu, si Ana Birchall vor explica, la Bruxelles, situatia referitoare la modificarea Codurilor penale

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat ca ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, si ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, vor explica, la Bruxelles, situatia referitoare la modificarea Codurilor penale.

Peste 500.000 de oameni sunt asteptati in sasea zi de proteste fata de Ordonanta privind modificarea codurilor penale

Peste 500. 000 de oameni sunt asteptati in toata tara la protestul de duminica fata de Ordonanta pentru modificarea Codurilor penale, desi aceasta a fost abrogata, arata o estimare a postului Realitatea TV, dupa ce a monitorizat site-urile de socializare.

Protest pe 5 februarie impotriva ordonantei de modificare a Codurilor penale. Se pleaca in mars de la Orizont

Calarasenii se mobilizeaza pe retelele de socializare si pregatesc un mars de amploare pentru duminca, 5 februarie, incepand cu ora 16. Toti cei care ies in strada, ca urmare a adoptarii de catre Guvern a Ordonantei de Urgenta privind modificarea Codurilor Penale, sunt asteptati in parcarea magazinului Penny, de la Orizont.

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, va ataca, vineri, in instanta, ordonanta privind modificarea Codurilor Penale

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat pentru Mediafax ca va ataca, vineri, in instanta de contencios administrativ, Ordonanta de Urgenta privind modificarea Codurilor penale.

Constantin Sima, audiat la DNA in dosarul privind elaborarea OUG de modificare a codurilor penale

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Constantin Sima a venit luni la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care se fac cercetari legate de modul de elaborare a ordonantei de urgenta privind modificarea codurilor penale, el declarand ca nu a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )