Libnet.ro
UNICEF

15:45

Liviu Dragnea, despre obligativitatea ca parintii sa-si vaccineze copiii: Eu am rezerve. Daca-i obligi, nu mai e drept (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre obligativitatea ca parintii sa-si vaccineze copiii: Eu am rezerve. Daca-i obligi, nu mai e drept (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit in conferinta de presa de joi seara, despre problema vaccinarii copiilor. intrebat care este viziunea viitorului guvern PSD fata de obligativitatea. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu nu a vorbit cu Liviu Dragnea despre numele viitorului premier: Situatia PSD - ALDE e foarte buna. Varianta finala va trebui sa fie rezultatul unor discutii

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, joi, ca urmeaza sa aiba discutii cu seful PSD, Liviu Dragnea, despre formarea Guvernului, dupa ce Biroul Electoral Central va anunta repartizarea mandatelor. Totodata, el a mai afirmat ca, in prezent, nu stie numele viitorului premier.

Liviu Dragnea, despre discutiile informale dintre Tariceanu si Iohannis: Mi se pare cel putin ciudat

Liviu Dragnea si-a ridicat noul mandat de deputat de Teleorman de la Biroul Judetean de Circumscriptie Teleorman, in cadrul unui eveniment organizat vineri, 16 decembrie, la sediul Consiliului Judetean Teleorman. Chestionat in legatura cu discutiile informale purtate de Tariceanu cu presedintele Klaus Iohannis, Dragnea a recunoscut ca nu cunoaste detaliile discutiilor si s-a aratat surprins de initiativa.

Liviu Dragnea, despre propunerea PSD pentru functia de premier: Vom merge cu o propunere care sa fie acceptata. Sper ca presedintele sa respecte votul popular

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca va merge la consutari cu presedintele Iohannis si ii va prezenta, strict in acest cadru, o propunere pentru functia de premier.

Liviu Dragnea, despre discutia cu Dacian Ciolos: A aratat ca este interesat ca Romania sa nu intre intr-un derapaj economic anul viitor (VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat marti ca a avut o dicutie cu premierul Dacian Ciolos, precizand ca apreciaza faptul ca seful guvernului este interesat ca Romania sa nu intre intr-un.

Declaratiile lui Liviu Dragnea despre STEAUA ARMATEI: Ministerele sa se ocupe cu altceva, nu cu echipe de fotbal!

In urma cu un an, ideea unui club al armatei era doar un zvon, dar iata ca acum cei de la CSA au mutat decisiv. Potrivit Sport. ro, acestia l-au adus pe Lacatus si au anuntat ca vor infiinta un club.

Presedintele PSD Liviu Dragnea, declaratii de presa, de la ora 20.00

Presedintele PSD Liviu Dragnea va sustine o conferinta de presa, incepand cu ora 20. 00, la sediul PSD din Baneasa. Liderul PSD este asteptat sa vorbeasca despre majoritatea parlamentara care se contureaza pentru desemnarea premierului, daca PSD va forta nominalizarea lui Liviu Dragnea in negocierile de la Cotroceni, dar si despre negocierile purtate cu ALDE si UDMR pentru alcatuirea Guvernului.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va sustine, joi, o conferinta de presa. Seful social-democratilor a refuzat sa participe la consultarile de la Cotroceni pentru a discuta despre formarea noului Guvern

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, va sustine, joi, la ora 20. 00 o conferinta de presa, dupa ce a refuzat invitatia presedintelui Klaus Iohannis de a participa, marti, la consultarile de la Palatul Cotroceni, privind structura noului Parlament.

Din judetul care a votat in proportie de 67% pentru PSD: Nu acceptam o alta varianta pentru postul de prim-ministru decat Liviu Dragnea

Membrii de partid PSD nu vad alta varianta pentru postul de prim-ministru decat Liviu Dragnea, a declarat astazi liderul PSD Olt si vicepresedinte la nivel national, Paul Stanescu. Despre Victor Ponta: A fost!.

Liviu Dragnea spune ca PSD si ALDE vor avea un candidat unic pentru functia de premier. Nu exista o lista scurta de candidati

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca marti sau miercuri va avea o discutie cu reprezentantii ALDE despre alianta de guvernare, dupa care cele doua partide, PSD si ALDE, vor prezenta o singura propunere de premier.

Dragnea, despre ocolirea legii care ii interzice sa fie premier: Atat timp cat Legea 90 e in vigoare, imi va fi foarte greu. Cautam o cale legala

Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Alexandria, ca, atat timp cat Legea 90/2001 va fi in vigoare - cea care interzice unei persoane condamnate definitiv sa fie membru in Guvern, lui ii va fi foarte greu, iar social-democratii cauta in prezent o posibilitate legala in acest sens, relateaza News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )