Libnet.ro
UNICEF

14:45

Liviu Dragnea: Fondurile din Programul National de Dezvoltare Locala nu sunt alocate pe criterii politice

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Fondurile din Programul National de Dezvoltare Locala nu sunt alocate pe criterii politice

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, a declarat joi ca fondurile din Programul National de Dezvoltare Locala PNDL) nu sunt alocate pe criterii politice asa cum a sustinut in ultima vreme opozitia. Acesta a explicat ca in cazul lucrarilor pentru extinderea retelelor de apa si canal, au primit finantare obiectivele care erau realizate in proportie de peste 60%, iar in cazul drumurilor comunale cele realizate peste 70%. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, despre atacurile lui Traian Basescu: Minciuni ingrozitoare si perfide

Vicepremierul Liviu Dragnea a comentat la Antena 3 atacurile permanente pe care Traian Basescu le lanseaza la adresa sa. Basescu spune ca Guvernul din care Liviu Dragnea face parte si care este condus de Victor.

Liviu Dragnea: Crin Antonescu nu va ajunge in turul al doilea la alegerile prezidentiale

Crin Antonescu nu va intra in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea in Editia Speciala de joi seara de la Antena 3. Crin Antonescu nu va ajunge in turul doi la.

Liviu Dragnea: Arieratele autoritatilor locale totalizeaza in jurul a cateva sute de milioane de lei

Arieratele autoritatilor locale sunt in jurul a cateva sute de milioane de lei, a declarat Liviu Dragnea, vicepremierul Romaniei si Ministrul Dezvoltarii Regionale, care a aratat ca spera ca in perioada urmatoare sa identifice sursele financiare pentru.

Liviu Dragnea: Sunt cateva zeci de localitati care sunt in insolventa sau au cerut sa intre

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca exista cateva zeci de localitati care sunt in insolventa sau au cerut sa intre, el aratand ca se cauta solutii, impreuna cu Ministerul.

Liviu Dragnea: Nu vom renunta la proiectul de descentralizare

Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii, a declarat, luni, ca nu va renunta la proiectul de descentralizare, va tine cont de toate comentariile CC si ca a demarat procedurile de reluare a transferurilor de.

Liviu Dragnea: In 2014 nu se pune problema ca PSD sa voteze legea amnistiei

Presedintele executiv al PSD, Vicepremierul Liviu Dragnea, a afirmat duminica seara ca este exclus ca PSD sa voteze in 2014 legea amnistiei. Nu se pune problema ca noi in 2014 sa discutam de votarea acestei legi. Este exclus. In 2015, nu noi, nu se stie ce se intampla in tara, cine vine presedinte, Doamne fereste, nu se stie ce se intampla in Parlament . ) ce instabilitate poate sa apara in tara asta, a spus Dragnea.

Liberalii acuza PSD ca folosesc fondurile de la ministerul lui Dragnea pentru a pune presiune pe primarii PNL

Deputatul liberal de Olt, Gigel Stirbu, acuza PSD ca foloseste finantarile acordate de Ministerul Dezvoltarii prin Programul National de Dezvoltare Locala PNDL) pentru a-i racola pe primarii din opozitie, iar in cazul in care edilii nu sustin partidul, nu ar primi bani pentru proiectele aflate in desfasurate prin acest program. HotNews. ro a vorbit cu cativa primari liberali din tara, iar acestia spun ca nu i-a obligat nimeni sa se alature PSD, dar nici nu au primit bani. Mai mult, primarii de comune reclama lipsa de transparenta in ceea ce priveste alocarea banilor in PNDL. In judetul Olt, o parte dintre primarii PNL au declarat public ca se alatura PSD sau sunt alaturi de acest partid cu sufletul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )