Libnet.ro
UNICEF

22:15

Liviu Dragnea: incasarile la buget au scazut. E clar ca se fura

B1 B1,
Liviu Dragnea: incasarile la buget au scazut. E clar ca se fura

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea, a afirmat ca colectarea slaba la buget nu poate fi motivata decat prin furt, relateaza Romania Libera. A crescut PIB-ul, a. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Vom avea si o autostrada Sibiu-Brasov-Bacau, cat si una intre Sibiu ...

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat ca va exista atat o autostrada Sibiu-Brasov-Bacau, cat si una intre Sibiu si Pitesti, mentionand ca este posibil, in opinia sa, ca cea dintre Sibiu si Brasov sa fie construita prima, informeaza Mediafax. Acei 7 eurocenti la carburant se duc direct in autostrazi, a spus Dragnea. Ministrul Dezvoltarii a precizat ca nu se poate spune la acest moment cu exactitate catre care tronson sunt indreptati banii, pentru ca sumele colectate merg in Buget, si de .

Liviu Dragnea: Cetatenii din Pungesti si cei care ii ajuta pun presiune pe 20 de milioane de romani

Ministrul Liviu Dragnea a declarat la emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de ProTV, intr-o discutie despre gazele de sist, ca 200 de oameni din Pungesti, care sunt mintiti de preotul din sat sau de ONG-uri din Vaslui, incearca sa blocheze accesul a 20 de milioane de romani la dezvoltare.

VIDEO Liviu Dragnea, despre impozitarea Bisericii: Eu nu sunt de acord sa punem impozit si pe credinta

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani de la ProTV, ca el nu este de acord cu impozitarea activitatii Bisericii sau cu eliminarea scutirilor de care beneficiaza aceasta, mentionand ca subiectul nu a fost discutat in Guvern. Dragnea: Va fi o autostrada Sibiu-Brasov-Bacau si una Sibiu-Pitesti. Prima va fi, poate, Sibiu-Brasov Dragnea: Cetatenii din Pungesti si cei care ii ajuta pun presiune pe 20 de milioane de romani Dragnea, despre dosarul referendumului: La finalul acestui proces vom sti daca in Romania mai putem vorbi despre democratie. Nu cred ca in 2013, 2014 poate fi dus la puscarie un nevinovatDragnea: Nu eu am organizat alegerile la LPF, nu eu am votat, dar era nevoie de o schimbare .

Dosarul Referendumul. Liviu Dragnea ajunge vineri in fata magistratilor Curtii Supreme

Magistratii Curtii Supreme iau in discutie vineri primul termen in dosarul Referendumul in care vicepremierul Liviu Dragnea este acuzat, alaturi de aproape 100 de persoane, de fraudarea referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, din iulie 2012. Liviu Dragnea va fi judecat cu trei luni mai devreme, primul termen al procesului fiind stabilit initial pentru 18 februarie 2014.

Dosarul FRAUDA LA REFERENDUM. Liviu Dragnea, chemat in fata magistratilor ICCJ.

Vineri, se judeca primul termen in dosarul Frauda la referendum, in care sunt acuzati vicepremierul Liviu Dragnea si alte 74 de persoane. Dosarul Frauda la referendum este judecat cu trei luni mai devreme decat anuntase initial Inalta Curte, dupa ce instanta a admis cererea DNA. Citeste si: Dragnea: Dosarul Frauda la referendum a pornit pe baza reclamatiei unui mort. Omul a murit, s-a trezit in 2012 si s-a intors Liviu Dragnea, secretar general al PSD la data faptelor, in prezent .

Liviu Dragnea: Va fi o autostrada Sibiu-Brasov-Bacau si una Sibiu-Pitesti. Prima va fi, poate, Sibiu-Brasov

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, la emisiunea Dupa 20 de ani de la ProTV, raspunzand unei intrebari, ca va exista atat o autostrada Sibiu-Brasov-Bacau, cat si una intre Sibiu si Pitesti, mentionand ca este posibil, in opinia sa, ca cea dintre Sibiu si Brasov sa fie construita prima.

Liviu Dragnea: Va exista o autostrada Sibiu-Brasov-Bacau si una Sibiu-Pitesti

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, intr-o emisiune TV, ca va exista atat o autostrada Sibiu-Brasov-Bacau, cat si una intre Sibiu si Pitesti. Domnia sa a mai spus ca, in opinia sa, este posibil, ca cea dintre Sibiu si Brasov sa fie construita mai intai.

Vicepremierul Liviu Dragnea este impotriva impozitarii activitatilor economice ale ...

Vicepremierul Liviu Dragnea s-a declarat impotriva impozitarii activitatilor desfasurate de Biserica, dar in acelasi timp sustine ideea de-a nu fi eliminate scutirile de care beneficiaza aceasta institutie. Invitat azi la emisiunea Dupa 20 de ani de la PRO TV, a raspuns astfel la cateva intrebari pe aceste subiecte. Oficialul a spus ca nu s-a discutat in Guvern despre chestiuni fiscale legate de Biserica. Dragnea a raspuns sec - Nu - la doua intrebari, prima legata de posibila eliminare a .

Liviu Dragnea, despre impozitarea Bisericii: Eu nu sunt de acord sa punem impozit si pe credinta

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani de la ProTV, ca el nu este de acord cu impozitarea activitatii Bisericii sau cu eliminarea scutirilor de care beneficiaza aceasta, mentionand ca subiectul nu a fost discutat in Guvern.

Liviu Dragnea: Va fi o autostrada Sibiu-Brasov-Bacau si una Sibiu-Pitesti. Prima va fi, poate, Sibiu-Brasov

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani de la ProTV, ca va exista atat o autostrada Sibiu-Brasov-Bacau, cat si una intre Sibiu si Pitesti, mentionand ca este posibil, in opinia sa, ca cea dintre Sibiu si Brasov sa fie construita prima.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )