Libnet.ro
UNICEF

13:15

Liviu Dragnea, infectat cu noul coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liviu Dragnea, infectat cu noul coronavirus

Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, aflat in inchisoare, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, el fiind transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru a primi tratament. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea spitalului din Constanta a devenit morga: cadavrele constantenilor morti dupa ce s-au infectat cu noul coronavirus sunt depozitate pe o alee VIDEO

Cum morga Spitalului Judetean Constanta nu mai face fata numarului mare de morti de COVID-19, cadavrele celor care au murit dupa ce s-au infectat cu noul coronavirus sunt scoase in curtea unitatii medicale pentru a fi ridicate de rude.

Liviu Dragnea are COVID-19. Fostul lider PSD a fost internat la spitalul penitenciarului Jilava

Liviu Dragnea are COVID si a fost internat la spitalul Penitenciarului Jilava. Informatia a fost confirmata de avocata fostului sef al PSD.

Alexandru Rafila este infectat cu noul coronavirus

Medicul Alexandru Rafila a anuntat joi ca si in cazul sau s-a confirmat infectia cu noul coronavirus.

Liviu Dragnea, victorie in instanta. Fostul sef al PSD ar putea iesi mai repede din penitenciar. Codrin Stefanescu: Bravo, Flavia! Ai reusit sa indrepti un abuz infiorator

Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, si-a castigat in instanta dreptul de a se intoarce la munca in perioada in care se afla in penitenciar, avand in vedere ca in ultima vreme nu a mai putut sa faca acest lucru.

Liviu Dragnea, lovitura dura la inchisoare. A ajuns internat in spital

Fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, motiv pentru care a fost transferat de urgenta la spitalul Jilava. Liviu Dragnea, lovitura dura la inchisoare Acesta a fost intrenat de urgenta la spital, fiind deci infectat cu coronavirus. Liviu Dragnea, care se afla in Penitenciarul Bucuresti-Rahova, ar fi .

Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu coronavirus: Fostul lider PSD este internat la Spitalul Penitenciar Jilava

Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit G4Media. Fostul lider al PSD ar fi fost diagnosticat cu COVID-19 pe 9 decembrie si este asimptomatic. Liviu Dragnea a fost diagnosticat cu.

Liviu Dragnea are coronavirus. Fostul lider PSD, internat in Spitalul Penitenciar Jilava

Liviu Dragnea a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Fostul presedinte PSD este internat pe o sectie a Spitalului Penitenciar Jilava, destinata detinutilor care au coronavirus.

Liviu Dragnea are coronavirus. A fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava

Liviu Dragnea, fostul presedinte al PSD, a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Pe.

Liviu Dragnea, confirmat cu Covid-19. El a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava Avocat: Starea lui este buna

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, aflat in inchisoare, a fost testat pozitiv cu Covid-19 si a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru a primi tratament. Codrin Stefanescu, despre Liviu Dragnea: Suntem ingrijorati, nu i se da dreptul sa dea un telefon.

inca un politician rapus de COVID-19: Un consilier judetean PNL din Olt a murit la spital dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus

Pandemia de COVID-19 face o noua victima in randul clasei politice. Consilierul judetean liberal Florea Niculae a murit joi, la spital dupa ce a fost infectat cu SARS-CoV-2. O noua victima in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )