Libnet.ro
UNICEF

22:15

Liviu Dragnea, un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis: Nu avea ce sa caute la Guvern(VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis: Nu avea ce sa caute la Guvern(VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis care a fost prezent, joi, la sedinta de Guvern. Fiecare om, in Romania, inca are dreptul sa se faca de ras cat. continuă pe B1

SONDAJ. Sunteti de acord cu punerea sub acuzare pentru inalta tradare a presedintelui Klaus Iohannis?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a solicitat, duminica, social-democratilor sa depuna o plangere penala pentru inalta tradare pe numele sefului statului, Klaus Iohannis. Iohannis, care tradeaza.

Rudel Obreja, declaratie dupa eliberare: Lui Klaus Iohannis sa-i fie rusine ca apara asa ceva

Fostul sef al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, eliberat miercuri din Penitenciarul Jilava dupa ce a contestat alcatuirea completurilor de 5 judecatori, i-a transmis un mesaj presedintelui Klaus Iohannis,.

Klaus Iohannis, reclamat la CNCD dupa afirmatia despre autisti: Este de condamnat. E o stigmatizare in plus

Presedintele Asociatiei Autism Europa Bistrita, Ana Dragu, a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, in legatura cu afirmatia presedintelui Klaus Iohannis privind autistii, dupa ce, anterior, tot ea a sesizat CNCD despre limbajul.

Klaus Iohannis isi cere scuze dupa declaratiile de la evenimentul de marti seara: `Nu a avut, sub nicio forma, intentia de a incalca dreptul la demnitate al persoanelor care sufera de autism`

Purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, Madalina Dobrovolschi, a transmis, marti, dupa declaratiile sefului statului in cadrul unei intalniri cu tinerii premiati ai concursului Civic Avengers,.

SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis trebuie suspendat din functie? Punerea sub acuzare pentru inalta tradare inseamna automat asta

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine ca o suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis nu este o varianta luata in calcul de coalitia de guvernare PSD-ALDE, pentru ca ar arunca tara in haos.

Dragnea, dezlantuit: Eu nu-l primeam pe Iohannis in curtea Guvernului. Ce vrea sa faca? Sa mearga cu ciocanul, cu bata, vrea sa-i fure scaunul Vioricai Dancila

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac foarte dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta a mers sa prezideze sedinta de Guvern de astazi. Dragnea a subliniat ca nu l-ar fi primit pe presedinte nici in curtea Guvernului.

SONDAJ Ce credeti ca urmareste Dragnea cu atacurile la adresa presedintelui Iohannis?

In declaratiile sale de duminica, liderul PSD Liviu Dragnea a lansat noi atacuri la adresa presedintelui Iohannis. L-a intrebat pe ministrul Justitiei de ce nu e anchetat presedintele si a cerut sa fie depusa plangere pentru inalta tradare impotriva sefului statului. Sondaj HotNews. ro: Ce credeti ca urmareste Dragnea cu aceste atacuri la adresa presedintelui Iohannis?.

Klaus Iohannis, prima reactie la discursul presedintelui PSD: Memoria martirilor Revolutiei este intinata de infractori precum Liviu Dragnea

Klaus Iohannis reactioneaza dur la discursul de duminica al lui Liviu Dragnea, de la Consiliul National al PSD, acolo unde presedintele social-democratilor a cerut punerea sub acuzare a sefului statului pentru.

Liviu Dragnea, despre plangere penala pentru inalta tradare pe numele lui Klaus Iohannis. Cand va fi depusa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit si despre plangerea penala pentru inalta tradare pe numele lui Klaus Iohannis. Presedintele Camerei Deputatilor a anuntat ca aceasta se va face cel mai probabil anul viit.

Liviu Dragnea, despre plangerea penala pentru inalta tradare pe numele lui Klaus Iohannis. Cand va fi depusa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit si despre plangerea penala pentru inalta tradare pe numele lui Klaus Iohannis. Presedintele Camerei Deputatilor a anuntat ca aceasta se va face cel mai probabil anul viit.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )