Libnet.ro
UNICEF

16:30

Liviu Dragnea s-a trezit mahmur dupa betia alegerilor si acum da cu oistea-n gard

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea s-a trezit mahmur dupa betia alegerilor si acum da cu oistea-n gard

Caracterul unui om se vede atunci cand a ajuns la putere. Este un adevar verificat si rasverificat. Liviu Dragnea parea un om normal, pasnic, atata timp cat n-a avut puterea absoluta. Acum, cand o are, e de nerecunoscut. Vorbeste mult, promite si mai mult, continua sa-i abureasca pe cei 18% dintre alegatori, care l-au votat. continuă pe Adevărul

Ministrul de INTERNE, ODA cu ochii in LACRIMI pentru DRAGNEA: Mecanismul interventiei in situatii limita sa stiti ca l-am invatat de la un bun PROFESOR. Profesorul acesta se numeste LIVIU DRAGNEA!

Noul Ministru de Interne, Carmen Dan, a tinut sa precizeze, cu ochii in lacrimi, ca a invatat mecanismul de interventie in situatii de urgenta de la Liviu Dragnea, asta dupa ce premierul.

Fostul premier Dacian Ciolos ii raspunde sefului PSD, Liviu Dragnea, dupa acuzatiile aduse fostului Cabinet: isi acopera nerealizarile si promisiunile mincinoase cu diversiuni si propaganda

Fostul premier Dacian Ciolos a reactionat, luni, dupa ce seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca bugetul de 2017 va avea cu zece miliarde de lei mai putin, din cauza rectificarii bugetare facute de Cabinetul Dacian Colos in noiembrie 2016.

Deputatul USR Cristian Ghinea il ataca pe Liviu Dragnea, dupa ce a anuntat ca luni ar putea incepe anchetarea Cabinetului Ciolos: Dorel a ajuns la guvernare. Vai, tremuram!

Deputatul Cristian Ghinea a reactionat, duminica, dupa ce seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca bugetul de 2017 va avea cu zece miliarde de lei mai putin, din cauza rectificarii bugetare facute de Cabinetul Dacian Colos in noiembrie 2016.

Liviu Dragnea: Presedintele l-a convocat pe premier la Cotroceni sa vada daca a fost la meditatii si a invatat programul de guvernare de la mine

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, marti seara, ca seful statului, Klaus Iohannis, il cheama la Cotroceni pe premierul Sorin Grindeanu miercuri dupa-amiaza pentru a vedea daca acesta a fost la meditatii.

Eu daca mor, am ales sa mor in picioare. Liviu Dragnea, mesaj pentru cei care il ataca: La mine sunt sansele foarte mici ca sa ma puna jos

Liviu Dragnea a devenit principalul om politic al Romaniei in ultima luna dupa succesul rasunator reusit in alegerile parlamentare din decembrie in care a condus PSD-ul spre un scor de 46%,.

Avocatul Cuminteniei Pamantului il acuza pe Liviu Dragnea ca si-a propus sa ingroape problema

Avocatul proprietarilor sculpturii Cumintenia Pamantului, Bogdan Grabowski, a explicat, pentru agentia de presa News. ro, dupa afirmatiile facute luni de Liviu Dragnea, presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, ca statul a fost notificat in timpul guvernarii Ponta, care a decis exercitarea dreptului de preemptiune. Toate lucrurile acuzate luni de Dragnea s-au intamplat in timpul guvernarii Ponta si mandatului Vulpescu, sustine Grabowski.

Scandal monstru in Parlament intre Robert Turcescu si Liviu Dragnea: Ar trebui sa va fie rusine/Eu nu particip la circ (VIDEO)

Liviu Dragnea a sustinut o declaratie de presa luni din holul Palatului Parlamentului. Aceasta a fost incheiata de un scandal dupa ce deputatul PMP, Robert Turcescu, a venit si i-a reprosat presedintelui Ca.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Luni vom vota infiintarea comisiei parlamentare de ancheta pentru Guvernul Ciolos/ Dosarul meu a fost facut in biroul lui Basescu

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat marti seara, la Antena 3, in emisiunea Sinteza zilei, ca ceea ce l-a nemultumit a fost postarea lui Dacian Ciolos in care l-a criticat ca suma de 10 miliarde de lei este de fapt o scamatorie si ca oricine are minime cunostiinte economice intelege enormitatea celor sustinute de liderul PSD. Dle Gadea, eu nu sunt scamator, sunt inginer si am lucrat si lucrez cu cifre. Astazi imi mod oficial am cerut Curtii de Conturi sa verifice cu celeritate aceste aspecte. Si intrebarea e: De ce au scazut veniturile cu 10 mld de lei, fiind pentru prima data din 2004 cand au scazut veniturile atat de mult?, a declarat Dragnea. HotNews. ro a transmis principalele declaratii.

Ministrul de Interne, Carmen Dan: Am invatat mecanismul de la un bun profesor, el se numeste Liviu Dragnea

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat duminica seara la finalul Comitetului pentru situatii de urgenta, la care a participat si prim-ministrul Sorin Grindeanu, ca a invatat sa gestioneze situatiile precum cele din ultimele zile, generate de viscol si ger, de la un bun profesor, care se numeste Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: Luni convocam Parlamentul in sesiune extraordinara pentru ca Guvernul sa poata da ordonante/ Daca Iohannis va incerca intarzierea promulgarii legilor, Guvernul va utiliza ordonante de urgenta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat duminica seara, la Romania TV, ca luni Parlamentul va fi convocat in sesiune extraordinara pentru ca Guvernul sa poata da ordonante, lucru pe care nu il poate face in prezent deoarece PNL a atacat la Curtea Cosntitutionala legea de abilitare a Executivului de a da ordonante pe perioada vacantei parlamentare. Totodata, Dragnea l-a avertizat pe presedintele Klaus Iohannis ca, in cazul in care va incerca blocarea sau intarzierea legilor adoptate de Parlament, Guvernul va utiliza instrumentul Ordonantelor de Urgenta, acte normative care nu au nevoie de dezbatere parlamentara sau de promulgare din partea presedintelui pentru a intra in vigoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )