Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea: il sustinem in continuare pe Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului, nefiind motive pentru care ar trebui sa fie schimbat

B1 B1,
Liviu Dragnea: il sustinem in continuare pe Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului, nefiind motive pentru care ar trebui sa fie schimbat

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni, la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului, ca social-democratii il sustin in continuare pe Calin Popescu Tariceanu la conducerea Se. continuă pe B1

Liviu Dragnea: il sustinem in continuare pe Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului, nefiind motive pentru care ar trebui sa fie schimbat (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni, la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului, ca social-democratii il sustin in continuare pe Calin Popescu Tariceanu la conducerea Se.

EXCLUSIV SURSE: Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu vor discuta despre posibila inlocuire a Gabrielei Firea din pozitia de candidat PSD la Primaria Capitalei

Retragerea lui Ludovic Orban reseteaza cursa pentru Bucuresti. Presedintele PSD, Liviu Dragnea si seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, se vor intalni in aceasta seara pentru a discuta despre varianta intrarii in cursa pentru Bucuresti a sefului Senatului, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, duminica a avut loc o sedinta la ALDE, la care a participat si Victor Ponta. Fostul lider PSD ar fi incercat sa-l convinga pe Tariceanu sa accepte candidatura. Sursele consultate de HotNews. ro sustin ca Tariceanu ar fi partial convins sa candideze in locul Gabrielei Firea, care ar urma sa fie candidatul PSD la sectorul 2. Vom reveni cu detalii.

Liviu Dragnea: Exista rezerve serioase in ceea ce priveste votul pentru doamna Ghiurco pentru ca am inteles ca este in proces chiar cu TVR-ul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca unii parlamentari social-democrati au rezerve serioase cu privire la votul pentru Monica Ghiurco la sefia TVR. Am discutat despre votul pentru TVR. Nu.

Liviu Dragnea: Exista rezerve serioase in ceea ce priveste votul pentru doamna Ghiurco pentru ca am inteles ca este in proces chiar cu TVR-ul (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca unii parlamentari social-democrati au rezerve serioase cu privire la votul pentru Monica Ghiurco la sefia TVR. Am discutat despre votul pentru TVR. Nu.

Liviu Dragnea va afla sentinta in dosarul Referendumului pe data de 22 aprilie: Orice om vrea binele pentru el, eu vreau sa se faca dreptate (VIDEO)

La iesirea de la Curtea Suprema, Liviu Dragnea si-a sustinut in continuare nevinovatia in dosarul Referendumului. El nu a vrut sa dea detalii despre ceea ce a discutat cu judecatorii,.

Liviu Dragnea, declaratii in exclusivitate despre motivul condamnarii in dosarul Referendumului

Liviu Dragnea a dezvaluit, in exclusivitate la 100 de minute, de la Antena 3, cele doua acuzatii pentru care a fost condamnat in prima instanta, in dosarul.

Liviu Dragnea, dosarul Referendumului: Cred in nevinovatia mea si in dreptul romanilor de a participa la vot

Liviu Dragnea a fost prezent la Inalta Curte de Casatie si Justitie, acolo unde se judeca ultimul termen din dosarul Referendumului, acesta a declarat la intrare ca nici nu se gandeste la o condamnare cu executare a sentintei si este nevinovat.

Ultimul termen in dosarul Referendumul. Liviu Dragnea: Cred cu tarie in nevinovatia mea

Completul de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, vineri, ultimul termen din dosarul Referendumul, in care, pe fond, Liviu Dragnea a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea: Dosarul fraudelor de la Referendum are vineri ultimul termen (VIDEO)

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea. Vineri are loc ultimul termen in dosarul Referendumului in care liderul PSD este judecat pentru ca ar fi fraudat scrutinul din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian.

Tariceanu: Declaratiile sefului DNA - atac la Constitutie

Declaratiile sefului DNA, Laura Codruta Kovesi, care a catalogat respingerea de catre Parlament a cererilor de retinere si arestare a unor deputati si senatori drept un fel de presiune asupra procurorilor, reprezinta un atac la Constitutie, considera copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )