Libnet.ro
UNICEF

23:45

Liviu Dragnea, unic candidat la sefia PSD?

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea, unic candidat la sefia PSD?

In alegerile interne pentru presedintia partidului, Liviu Dragnea are toate sansele sa fie singurul nume inscris pe buletinul de vot, desi si-au manifestat dorinta de a intra in cursa si senatorii Serban Nicolae si Daniel Savu. Dosarele de candidatura ale celor doi au fost, marti, respinse de Comisia Electorala Centrala a PSD, pe motiv ca nu intruneau conditia sustinerii a cinci filiale cea proprie, plus alte patru). continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, cale deschisa spre sefia PSD: Sper ca Victor sa ma voteze

Liviu Dragnea vrea social-democrati calificati pentru functiile publice si candidati fara pata la alegerile de anul viitor. Cu ocazia lansarii candidaturii de la Alexandria, presedintele interimar al PSD a vorbit despre proiectul sau pentru PSD. Dragnea spera sa fie votat si de Victor Ponta.

Liviu Dragnea si-a anuntat candidatura la conducerea PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, si-a anuntat oficial, duminica, candidatura la presedintia partidului. Dragnea a facut anuntul in cadrul conferintei judetene a Organizatiei PSD Teleorman.

VIDEO Paul Stanescu, din nou in fruntea PSD Olt dupa ce a demisionat in semn de solidaritate cu Liviu Dragnea

Paul Stanescu, presedintele Consiliului Judetean Olt, a revenit, de marti 29 septembrie, la carma organizatiei judetene a PSD dupa ce, la finele lunii mai a. c. , a demisionat din aceasta functie in semn de solidaritate cu Liviu Dragnea, actualul presedinte interimar al PSD, condamnat la acel moment cu suspendare in Dosarul Referendumului. Paul Stanescu a fost singurul candidat la sefia PSD Olt.

Trei candidati vor sefia PSD, dar doar unul singur o va si obtine: Liviu Dragnea. Daniel Savu si Serban Nicolae risca sa le fie respinse candidaturile

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, si senatorii Serban Nicolae si Daniel Savu si-au depus, astazi, candidatura la sefia PSD, insa doar Dragnea indeplineste conditiile din Regulamentul intern votat de social-democrati, acelea de a avea sustinerea a cinci filiale PSD. Candidaturile lui Serban Nicolae si Daniel Savu au sanse sa fie respinse, avand sustinerea doar a unei singure organizatii PSD.

Liviu Dragnea intra fara adversar in cursa pentru sefia PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, va fi practic singurul care isi va putea depune candidatura la sefia PSD, avand sustinerea tuturor filialelor PSD, mai putin doua dintre ele. Procedura de alegeri conditioneaza depunerea candidaturii de sustinerea a cinci organizatii.

Liviu Dragnea isi lanseaza, astazi, candidatura la sefia PSD, cu o zi inainte de judecarea apelului in dosarul Referendumul

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, isi lanseaza, duminica, la Alexandria, candidatura la sefia PSD, cu doar o zi inainte de primul termen al apelului in dosarul Referendumul.

Liviu Dragnea si-a lansat candidatura la sefia PSD, cu o zi inainte de judecarea apelului in dosarul Referendumul: Nu a fost usor sa iau aceatsa decizie

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, isi lanseaza, duminica, la Alexandria, candidatura la sefia PSD, cu doar o zi inainte de primul termen al apelului in dosarul Referendumul.

Liviu Dragnea, Serban Nicolae si Daniel Savu si-au depus candidaturile pentru sefia PSD

Liviu Dragnea, Serban Nicolae si Daniel Savu si-au depus candidaturile pentru functia de presedinte al PSD, transmit surse din presa.

Dragnea si-a lansat oficial candidatura la sefia PSD

ACTUALIZARE 14:10 Dragnea: Maine merg la inalta Curte, nu stiu daca se va lua decizia finala *ACTUALIZARE 12:10 Dragnea:Nu mi-a fost usor sa iau decizia *Liderul PSD ii raspunde lui Iliescu: Nu stiu ce-si dorea Ceausescu, nu l-am cunoscut foarte bine Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea si-a lansat astazi, la Alexandria, candidatura la sefia PSD, cerand sprijinul organizatiei Teleorman si declarand ca nu a fost usor sa ia aceasta decizie, transmit surse din presa.

Lui Dragnea i s-au dezlipit pantofii in ziua candidaturii sale la sefia PSD: Daca erau scumpi, nu ajungeam in aceasta situatie. I-am dus la cizmar

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, si-a dus pantofii la cizmar dupa ce acestia s-au dezlipit chiar in ziua candidaturi sale la sefia PSD. Dragnea a explicat ca s-a grabit de dimineata si s-a incaltat cu o pereche de pantofi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )