Libnet.ro
UNICEF

11:45

Locuitorii din sectorul 4 fac economie la bani. Primarul Daniel Baluta a facut anuntul acum

Playtech Playtech,
Locuitorii din sectorul 4 fac economie la bani. Primarul Daniel Baluta a facut anuntul acum

Daniel Baluta a reusit sa castige un nou mandat cu 56%, in fata contracandidatei Simona Elena Spataru, din partea PNL. Odata reinstalat in functie, Daniel Baluta a luat o decizie in favoarea locuitorilor din sectorul 4. Daniel Baluta: Locuitorii din sectorul 4 fac economie la bani intr-un comunicat publicat pe site-ul Primariei Sectorului 4 al . continuă pe Playtech

ALEXANDRA SMEDOIU, DELOITTE ROMANIA: OECD a pregatit o propunere de impozitare a jucatorilor din sectorul tehnologiei

Prin aceasta taxa s-ar putea colecta pana la 100 de miliarde de dolari, la nivel mondial Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD) a pregatit o propunere de impozitare a jucatorilor din sectorul tehnologiei, iar daca aceasta propunere va beneficia de sprijin politic ar putea sa intre in vigoare chiar de anul viitor, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, Alexandra Smedoiu, partener impozitare directa Deloitte Romania. Cu ajutorul acestei taxe s-ar putea colecta, la nivel global, pana la 100 de miliarde de dolari, potrivit estimarilor citate de oficialul Deloitte.

CORONAVIRUS |Doua noi cazuri de infectare in unitati de invatamant din Sectorul 4

Un prescolar de la Gradinita Floare Albastra si un cadru didactic de la Scoala Gimnaziala Nr 96 din Sectorul 4 al Capitalei au fost testati pozitiv cu noul coronavirus in cursul zilei de marti, fiind.

Vesti bune pentru locuitorii din sectorul 4. Primarul Daniel Baluta desfiinteaza taxa pe gunoi

Locuitorii din sectorul 4 al Capitalei nu vor mai plati de salubrizare, incepand din primavara anului viitor, anunta primaria.

Slujba de pomenire pentru primarul Daniel Stefan Dragulin, rapus de COVID

O slujba de pomenire are loc luni seara, la ora 18,30, la biserica Sfanta Anastasia din Calarasi pentru Daniel Stefan Dragulin, primarul in functie al municipiului, rapus de infectia cu COVID-19 la doar 59 de ani.

PROIECT EDITORIAL SUSTINUT DE ASOCIATIA CETATENEASCA DIN ULMENI, CALARASI Dan Dragulin, primarul din Calarasi, a fost afectat de pulberile in suspensie provenite de la groapa ilegala de gunoi Ulmeni, care amplifica raspandirea covid

Primarul in functie din Calarasi, Daniel Dragulin PNL), in varsta de 59 de ani, a murit dupa ce s-a infectat cu coronavirus. Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca Dragulin era internat la Institutul Matei Bals de miercurea de dinaintea alegerilor locale si avea si alte probleme de sanatate, dar nu atat de grave.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )