Libnet.ro
UNICEF

23:45

Locuitorii Tinutului Secuiesc ii cer lui Klaus Iohannis sa isi ceara scuze: Ce a facut dumnealui dezbina romanii si ungurii

Antena3 Antena3,
Locuitorii Tinutului Secuiesc ii cer lui Klaus Iohannis sa isi ceara scuze: Ce a facut dumnealui dezbina romanii si ungurii

Declaratia presedintelui Iohannis a incins spiritele in Ardeal. Locuitorii Tinutului Secuiesc ii cer lui Klaus Iohannis sa isi ceara scuze. Oamenii, romani si maghiari deopotriva, condamna iesirea publica a presedintelui Romaniei si o considera instigatoare. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, reclamat la CNCD pentru declaratiile pe tema Tinutului Secuiesc

Presedintele Klaus Iohannis a fost reclamat la CNCD de o asociatie maghiara de asistenta juridica in domeniul minoritatilor, ca urmare a declaratiilor pe tema Tinutului Secuiesc.

Iohannis: Initiative precum cel pentru autonomia Tinutului Secuiesc nu ar trebui sa se mai regaseasca vreodata pe agenda Parlamentului Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca, fara o interventie ferma a sa, Senatul nu ar fi votat astazi de urgenta impotriva proiectului privind autonomia Tinutului Secuiesc. Astfel de initiative legislative, care sfideaza ordinea constitutionala, nu ar trebui sa se mai regaseasca vreodata pe agenda Parlamentului Romaniei!, spune seful statului.

Iohannis, reclamat pentru instigare la ura dupa declaratiile privind autonomia Tinutului Secuiesc

Asociatia pentru Protectia Drepturilor Minoritare Miko Imre a inaintat o plangere catre Consiliul National pentru Combaterea Discrimarii CNCD), in urma declaratiilor presedintelui Klaus Iohannis privind autonomia Tinutului Secuiesc, transmite Hotnews. Miercuri, presedintele a acuzat partidul social-democrat ca vrea sa dea Ardealul ungurilor, declarand ca este incredibil ca astfel de intelegeri se fac in Parlament.

Iohannis, reclamat la CNCD pentru instigare la ura dupa declaratiile privind autonomia Tinutului Secuiesc

Declaratiile presedintelui Klaus Iohannis privind autonomia Tinutului Secuiesc fac obiectul unei plangeri la CNCD, demers initiat de Asociatia pentru Protectia Drepturilor Minoritare Miko Imre, transmite transindex. ro.

Marcel Ciolacu, revoltat de anuntul lui Iohannis: Stia ca PSD este impotriva proiectului privind autonomia Tinutului Secuiesc

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a rabufnit dupa declaratia de presa sustinuta de Klaus Iohannis, in care acuza ca, in plina pandemie de coronavirus, social-democratii sustin proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc.

Senatul a respins proiectul de autonomie a Tinutului Secuiesc. Ramanem cu Ardealul

Senatul a respins proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc, initiat de UDMR. Legea a trecut ieri tacit de Camera Deputatilor si a starnit criticile presedintelui Klaus Iohannis, care a acuzat PSD ca cedeaza Ardealul la unguri. UDMR a asociat afirmatia presedintelui cu mesajele nationaliste promovate in trecut de Corneliu Vadim Tudor.

VIDEO Senatul a respins proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc

Senatorii au respins cu 126 de voturi impotriva si 9 voturi pentru proiectul de lege care a creat scandal la nivel politic intre presedintele Klaus Iohannis si PSD. Cu exceptia UDMR, toate partidele parlamentare au votat impotriva initiativei legislative. Reamintim ca un proiect de lege prevedea acordarea autonomiei Tinutului Secuiesc a fost adoptat tacit de catre Camera Deputatilor.

Tinutul Secuiesc, arma lui Klaus Iohannis. Documentul care demasca diversiunea

Razvan Dumitrescu a prezentat miercuri seara, la Antena 3, documentul care schimba toate datele in scandalul privind autonomia Tinutului Secuiesc.

Victor Ponta: Klaus Iohannis are exprimari pe care le-am auzit la Vadim Tudor si Liviu Dragnea

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru declaratia facuta miercuri referitoare la proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc si mesajul adresat celor din PSD.

Klaus Iohannis: in timp ce noi ne luptam cu pandemia, PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor. A ajutat UDMR sa treaca o lege prin care da autonomie larga Tinutului Secuiesc. Oare ce le-a promis liderul de la Budapesta? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri o noua declaratie de presa, dupa sedinta de la Palatul Cotroceni pe tema gestionarii epidemiei de coronavirus. Acesta s-a aratat revoltat ca, in timp ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2671 seconds )