Libnet.ro
UNICEF

16:30

Londra, cel mai atractiv oras din lume pentru afaceri si inovatiiq

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Londra, cel mai atractiv oras din lume pentru afaceri si inovatiiq

Londra este cel mai atractiv oras din lume pentru afaceri si inovatii, surclasand metropole precum New York, Paris si Tokyo, conform unei cercetari efectuate de fundatia japoneza Mori, care a luat in considerare 40 de orase mari in functie de. continuă pe Wall-Street Ro

Londra, cel mai atractiv oras din lume pentru afaceri si inovatii

Londra este cel mai atractiv oras din lume pentru afaceri si inovatii, surclasand metropole precum New York, Paris si Tokyo, conform unei cercetari efectuate de fundatia japoneza Mori, care a luat in considerare 40 de orase mari in functie de.

Cushman Wakefield: New York este cel mai atractiv oras pentru investitii imobiliare

Piata mondiala a investitiilor imobiliare a crescut la 788 de miliarde de dolari in anul incheiat in iunie 2014, iar New York si-a pastrat pozitia de cel mai atractiv oras pentru astfel de investitii, se arata intr-un studiu realizat de compania de.

Romanul care detine cel mai vechi laptop din lume il vinde. Cat costa aceasta piesa de istorie?

Iosif Bondici, din Satu Mare, detine un exemplar din cel mai vechi laptop din lume, modelul Epson HX-20. Acum, el vinde laptopul, dar Playtech i-a aflat povestea inainte de acest moment. Iosif Bondici esteprofesor de electronica si vreasa vanda aparatul inca functional pentru a-si cumpara un laptop modern. Epson HX-20esteconsiderat primul computer portabil din lume. A fost anuntat in anul 1981 si lansat comercial la nivel mondial in 1983. Bondici detine aparatul de doi ani. El a primit laptopul cadou [].

Un elvetian a cultivat cel mai mare dovleac din lume

Un elvetian a reusit sa cultive cel mai mare dovleac din lume care cantareste nu mai putin de 953,5 kg, informeaza Agerpres. Acesta a fost prezentat la un concurs la Jona, cantonul St. Gallen.

Care este cel mai valoros brand din lume. Cifrele se ridica la 113 MILIARDE de dolari

Apple ramane cea mai valoroasa marca din lume cu o valoare de 113,165 miliarde de euro in crestere cu 3% comparativ cu anul trecut) potrivit editiei din 2014 a clasamentului eurobrand Global Top 100,.

Romania la inaltime. Cetatea Fagaras, considerat de straini al doilea cel mai frumos castel din lume

Antena 3 a demarat ocampanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt.

VIDEO Atentie, fetelor! EL este noul Burlac! VEZI aici FOTO INCENDIAR cu noul burlac, barbatul cu cel mai sexy fund din lume

Victor Slav a pierdut sansa de a fi atat noul Burlac, asa cum se zvonea ca ar urma sa se.

Top cele mai valoroase branduri din lume: Apple, Google si Coca-Cola ocupa primele locuri

Apple este cel mai valoros brand din lume, evaluat la 113 miliarde dolari, urmat la distanta destul de mare de Google 67,4 miliarde dolari) si Coca-Cola 64,7 miliarde dolari), intr-un top realizat de eurobrand,.

Top 10 cele mai valoroase branduri din lume apartin companiilor americane. Iata care sunt

Apple este cel mai valoros brand din lume, evaluat la 113 miliarde dolari, urmat la distanta destul de mare de Google 67,4 miliarde dolari) si Coca-Cola 64,7 miliarde dolari), intr-un top realizat de eurobrand,.

Industria petroliera Brent: preturile au scazut la cel mai redus nivel din iunie 2012

Pretul petrolului Brent, de referinta la bursa din Londra, a scazut la cel mai redus nivel din iunie 2012, dupa ce, cu o zi in urma, Fondul Monetar International a inrautatit estimarile referitoare la cresterea economiei mondiale.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2528 seconds )