Libnet.ro
UNICEF

11:15

Lovitura DURA pentru Facebook: Mark Zuckerberg a fost somat de Marea Britanie si Uniunea Europeana

B1 B1,
Lovitura DURA pentru Facebook: Mark Zuckerberg a fost somat de Marea Britanie si Uniunea Europeana

Mark Zuckerberg a fost somat de Comisia Europeana CE) si o comisie parlamentara britanica pentru a explica divulgarea de date aflate in centrul celui mai grav scandal din istoria retelei de. continuă pe B1

Felix, lovitura dura pentru Mihaela Radulescu. A recunoscut ca iubeste alta femeie

Felix, iubitul Mihaelei Radulescu se gandeste la o alta femeie! Da. , dar nu doar ca se gandeste, ci chiar si-a exprimat public sentimentele pentru aceasta. Oare ce parere are diva de Monaco despre faptul ca.

Scandal Facebook. Ce declara Mark Zuckerberg in 2009 despre vanzarea de date

Scandalul urias in care este implicat numele Facebook l-a determinat pe fostul agent secret Edward Snowden sa posteze pe pagina sa de Twitter un interviu din 2009 cu fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg. Atunci,.

Mark Zuckerberg se va prezenta in fata Congresului american pentru a da declaratii privind furtul de date personale din scandalul Cambridge Analytica

Dupa ce i s-a cerut in repetate randuri sa se prezine pentru a da explicatii privind scandalul Cambridge Analytica, fondarul Facebook, Mark Zuckerberg a anuntat ca s-a decis si se va prezenta in fata.

Mark Zuckerberg refuza sa se prezinte in fata Parlamentului britanic in scandalul Cambridge Analytica

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, nu se va prezenta in fata comisiei parlamentare britanice pentru a da explicatii privind scandalul datelor personale colectate de reteaua de socializare. Aceasta informatie.

Mark Zuckerberg refuza sa se prezinte in fata Parlamentului britanic

Co-fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a refuzat solicitarea Parlamentului britanic de a fi audiat in legatura cu scurgerea de date din scandalul Cambridge Analytica, scrie The Independent.

Mark Zuckerberg sfideaza Parlamentul britanic. Seful Facebook refuza sa fie audiat in scandalul Cambridge Analytica

Mark Zuckerberg, seful Facebook, a refuzat solicitarea Parlamentului britanic de a fi audiat in scandalul Cambridge Analytica cu privire la furtul datelor personale, anunta The Independent. Co-fondatorul Facebook .

Lovitura pregatita de UE pentru Facebook. Ar putea aparea o retea europeana de socializare

Uniunea Europeana ar putea lansa propria retea de socializare, Aceasta ar urma sa corespunda regulilor si normelor europene, a declarat comisarul UE pentru economia digitala Mariya Gabriel, potrivit Adevarul.

Mark Zuckerberg accepta sa se prezinte in Congresul american pentru a oferi explicatii in privinta scurgerii de date

Co-fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a acceptat sa depuna marturie in Congresul SUA privind scandalul scurgerilor de date, scrie The Guardian.

Razvan Lucescu a pierdut orice sansa a castiga titlul in Grecia. PAOK a fost sanctionata drasatic, iar patronul echipei a fost interzis pe stadioane

Lovitura dura pentru antrenorul Razvan Lucescu. PAOK, echipa pe care o antreneaza, a suferit o sanctiune drastica din partea Comisiei de Disciplina din fotbalul grec dupa ce meciul cu AEK a fost intrerupt pe.

O noua LOVITURA pentru Facebook! Actorul Will Ferrell renunta la cont din cauza scandalului Cambridge Analytica (FOTO)

Actorul Will Ferrell a anuntat ca va renunta pana vineri la contul sau de Facebook din cauza scandalului Cambridge Analytica. Stiu ca nu sunt singur cand spun ca am fost foarte deranjat sa aflu despre fe.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )