Libnet.ro
UNICEF

17:15

Lucian Bolcas, despre plasarea Elenei Udrea in arest la domiciliu: Maine se duce in Parlament si face tot ce nu are voie sa faca

Antena3 Antena3,
Lucian Bolcas, despre plasarea Elenei Udrea in arest la domiciliu: Maine se duce in Parlament si face tot ce nu are voie sa faca

Avocatul Lucian Bolcas a comentat, marti seara, in emisiunea La ordinea zilei, eliberarea Elenei Udrea din arestul preventiv si plasarea ei in arest la domiciliu, in urma unei decizii a ICCJ, aratand. continuă pe Antena3

Ion Cristoiu, despre eliberarea Elenei Udrea: E o mare victorie. Si daca o ducea la ghilotina, tot succes era

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit, marti seara, in cadrul unei interventii telefonice in emisiunea Ultimul Cuvant, difuzata de B1TV, despre eliberarea Elenei Udrea din arestul Politiei Capitalei,.

Ion Cristoiu, despre eliberarea Elenei Udrea: E o mare victorie. Si daca o ducea la ghilotina, tot succes era (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit, marti seara, in cadrul unei interventii telefonice in emisiunea Ultimul Cuvant, difuzata de B1TV, despre eliberarea Elenei Udrea din arestul Politiei Capitalei,.

Traian Basescu, despre cazul Elenei Udrea: Eu am incredere in omul acesta. Cand un judecator va spune ca e vinovata, voi respecta decizia

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, luni seara, invitat la TVR, despre cazul fostului ministru Elena Udrea, afirmand ca are totala incredere in aceasta, dar, in aceeasi masura, se increde si in.

Radu Soviani: Am fost primul jurnalist care a scris despre creditul Elenei Udrea, in decembrie 2008

Analistul economic Radu Soviani spune ca el este cel care a scris pentru prima data de creditul fostei sefe a PMP, Elena Udrea, in anul 2008, si despre faptul ca nu au fost respectate toate criteriile.

LIVE TEXT: Traian Basescu, despre dosarele Elenei Udrea: Nu am avut nicio informatie de la servicii

Traian Basescu a ales pentru prima sa iesire in spatiul public emisiunea Vorbeste Liber de la TVR.

VIDEO Inalta Curte: Elena Udrea, in arest la domiciliu

Inalta Curte pentru Casatie si Justitie ICCJ) a inlocuit marti masura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu in cazul deputatului Elena Udrea, decizia fiind definitiva, informeaza Agerpres. Elena Udrea a primit miercurea trecuta mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Microsoft, in care este urmarita penal pentru trei fapte de trafic de influenta - in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea, in legatura cu derularea contractului e-Romania si in legatura cu pretinderea si primirea a 500. 000 de euro, precum si pentru spalare de bani. Ora 20:15 Elena Udrea a fost eliberata din Arestul Politiei Capitalei.

Ion Cristoiu: Singura lovitura cumplita care i se poate da Elenei Udrea e sa nu se mai vorbeasca despre ea

Judecatorii iCCJ au decis, marti, ca masura arestului preventiv sa fie inlocuita cu masura arestului la domiciliu in cazul Elenei Udrea. Elena Udrea are interdictie sa iasa din casa fara voia.

DNA cere incuviintarea arestarii preventive si urmaririi penale a Elenei Udrea, pentru trei noi infractiuni de luare de mita/ Udrea a fost adusa din arest la DNA

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general solicitarea de a sesiza Camera Deputatilor, respectiv Ministerul Justitiei, pentru formularea cererii de urmarire penala a Elenei Udrea si respectiv cererea de incuviintare a arestarii preventive a acesteia, pentru trei infractiuni de laure de mita in perioada in care aceasta era ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului. 50 Potrivit B1 TV, Dinu Pescariu se afla la audieri la DNA. 40 Procurorul general, Tiberiu Nitu, a transmis presedintelui Camerei Deputatilor si ministrului Justitiei solicitarea DNA de declansare a procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale si incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea pentru noi fapte in dosarul Gala Bute. 00 Elena Udrea a fost adusa la sediul DNA din arestul Politiei.

Declaratiile Elenei Udrea sub control judiciar, indicatii catre Cocos

Declaratiile Elenei Udrea in presa, cand era sub control judiciar, constituie indicatii catre martorii si inculpatii din dosarul Microsoft, in special catre Dorin Cocos, ea dorind ca acesta sa o sustina in denuntul impotriva lui Coldea, reiese din motivarea iCCJ care a decis arestarea deputatei, potrivit Mediafax.

Motivarea deciziei de arestare preventiva a Elenei Udrea: Fostul ministru a incalcat controlul judiciar prin declaratiile facute in presa despre dosarul Microsoft

Elena Udrea a incalcat controlul judiciar impus in dosarul Microsoft prin afirmatiile facute in presa in legatura cu acest dosar, fara ca in prealabil sa fi dat o declaratie la DNA in acest caz, si poate fi un pericol public, se arata in motivarea deciziei de arestare preventiva pentru 30 de zile luata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit B1 Tv. Declaratiile Elenei Udrea in presa, cand era sub control judiciar, constituie indicatii catre martorii si inculpatii din dosarul Microsoft, in special catre Dorin Cocos, ea dorind ca acesta sa o sustina in denuntul impotriva lui Coldea, reiese din motivarea ICCJ care a decis arestarea deputatei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )