Libnet.ro
UNICEF

06:31

Lucian Bute, inainte de confruntarea cu DeGale: Este cea mai mare provocare de pana acum

Hotnews Hotnews,
 Lucian Bute, inainte de confruntarea cu DeGale: Este cea mai mare provocare de pana acum

Lucian Bute a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre meciul cu James DeGale, despre care crede ca va fi cea mai mare provocare de pana acum. In acelasi timp, Bute este increzator in fortele sale. De cealalta parte, britanicul spune ca disputa nu va dura mai mult de trei reprize, urmand sa castige prin KO. continuă pe Hotnews

Lucian Bute si James DeGale fata in fata la conferinta de presa. Ce si-au transmis cei doi inaintea luptei de duminica dimineata (6:00 in Romania)

Cei doi pugilisti care vor urca sambata noapte in ring pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie au sustinut traditionala conferinta de presa, una desfasurata intr-o atmosfera catalogata de presa canadiana mai degraba ca fiind relaxanta.

Lucian Bute s-a antrenat intr-un Mall pentru atacarea titlului mondial

Pugilistul nostru Lucian Bute a oferit o frantura din ce ne va arata pe 28 noiembrie contra englezului James DeGale, detinatorul centurii mondiale IBF la categoria supermijlocie.

Masajul, cea mai veche forma de terapie cunoscuta de om. Ce fel de masaj vi se potriveste in functie de afectiuni

Masajul este recomandat de specialisti pentru ca stimuleaza intregul organism. in functie de tipul de masaj ales, acesta va poate creste imunitatea, va relaxeaza si va incarca bateriile. Masajul reprezinta cea mai veche forma de terapie cunoscuta de om, iar efectele lui se vad atat fizic, cat si psihic.

Care a fost cea mai grea transformare pentru Serban Copot la Te cunosc de undeva

Serban Copot, artistul din trupa Animal X, a trecut prin multe transformari radicale in cadrul editiilor din acest an ale emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1.

Alina Eremia, premiata pentru cea mai rapida ascensiunea in muzica!

Alina Eremia, una dintre cele mai populare artiste ale momentului in Romania, continua sa isi surprinda milioanele de fani cu vesti minunate! .

Noul Shazam este mult mai rapid si surprinzator de destept

Prin cel mai recent update adus aplicatiei Shazam, veti fi mult mai eficienti la a recunoaste melodiile din baruri sau pe cele pe care le fredonati. Poate parea surprinzator, dar au trecut deja zece ani de cand unii dintre noi folosesc Shazam, iar servciul a devenit din ce in mai bun in ultima perioada, beneficiind [] Noul Shazam este mult mai rapid si surprinzator de destept Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

UEFA: Cea mai buna echipa din istoria Champions League - Ronaldinho, Ibrahimovic, Zidane si Kaka, rezerve

UEFA a alcatuit un cel mai bun 11 din istoria Champions League, echipa din care nu lipsesc Messi, Ronaldo sau Xavi. Pe banca de rezerve se gasesc numai mari precum Ibrahimovic, Zidane, Kaka si Ronaldinho.

A fost realizata cea mai mare tranzactie de pe piata farmaceutica. Afla detaliile

Companiile Pfizer si Allergan au ajuns la un acord de fuziune, in urma caruia va fi creat cel mai mare grup farmaceutic din lume.

YouTube nu mai este cel mai popular serviciu de streaming

Chiar daca voi v-ati obisnuit sa intrati pe YouTube pentru a viziona cateva clipuri online, din ce in ce mai multi utilizatori se orienteaza catre servicii platite. Un nou studiu realizat de firma de cercetare RBC Capital Markets si publicat recent de Quartz scoate la iveala ca, cel putin in Statele Unite ale Americii, numarul [] YouTube nu mai este cel mai popular serviciu de streaming Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

YouTube a fost detronat. Care este cel mai popular serviciu de streaming

Din ce in ce mai multi utilizatori se orienteaza catre servicii platite, arata un studiu realizat de firma de cercetare RBC Capital Markets si publicat recent de Quartz.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )