Libnet.ro
UNICEF

18:30

YouTube nu mai este cel mai popular serviciu de streaming

Playtech Playtech,
YouTube nu mai este cel mai popular serviciu de streaming

Chiar daca voi v-ati obisnuit sa intrati pe YouTube pentru a viziona cateva clipuri online, din ce in ce mai multi utilizatori se orienteaza catre servicii platite. Un nou studiu realizat de firma de cercetare RBC Capital Markets si publicat recent de Quartz scoate la iveala ca, cel putin in Statele Unite ale Americii, numarul [] YouTube nu mai este cel mai popular serviciu de streaming Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

YouTube a fost detronat. Care este cel mai popular serviciu de streaming

Din ce in ce mai multi utilizatori se orienteaza catre servicii platite, arata un studiu realizat de firma de cercetare RBC Capital Markets si publicat recent de Quartz.

Care este cel mai cautat telefon in fuctie de diagonala

Un nou studiu ne arata, defalcat pe tari, ce smartphoneprefera internautii pe final de 2015. Raspunsul este mul mai complex decat ati crede si, cum era de asteptat, nu favorizeaza in egala masura toate tipurile. Pentru ca nu exista o diagonala standard a ecranului la telefoane si fiecare producator se poate orienta catre niste mimine [] Care este cel mai cautat telefon in fuctie de diagonala Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )