Libnet.ro
UNICEF

20:30

YouTube a fost detronat. Care este cel mai popular serviciu de streaming

România Liberă România Liberă,
YouTube a fost detronat. Care este cel mai popular serviciu de streaming

Din ce in ce mai multi utilizatori se orienteaza catre servicii platite, arata un studiu realizat de firma de cercetare RBC Capital Markets si publicat recent de Quartz. continuă pe România Liberă

Care este cel mai cautat telefon in fuctie de diagonala

Un nou studiu ne arata, defalcat pe tari, ce smartphoneprefera internautii pe final de 2015. Raspunsul este mul mai complex decat ati crede si, cum era de asteptat, nu favorizeaza in egala masura toate tipurile. Pentru ca nu exista o diagonala standard a ecranului la telefoane si fiecare producator se poate orienta catre niste mimine [] Care este cel mai cautat telefon in fuctie de diagonala Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

YouTube nu mai este cel mai popular serviciu de streaming

Chiar daca voi v-ati obisnuit sa intrati pe YouTube pentru a viziona cateva clipuri online, din ce in ce mai multi utilizatori se orienteaza catre servicii platite. Un nou studiu realizat de firma de cercetare RBC Capital Markets si publicat recent de Quartz scoate la iveala ca, cel putin in Statele Unite ale Americii, numarul [] YouTube nu mai este cel mai popular serviciu de streaming Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ce artisti au stat cel mai mult in topul Billboard VIDEO

Topul Billboard este cel mai prestigios clasament al industriei americane si internationale de muzica. Iata ce artisti au avut cele mai multe saptamani in care au ocupat locul 1, cu un singur album.

LG a instalat cel mai mare ecran OLED, iar dimensiunea este fabuloasa

Este evident ca instalatii de o asemenea amploare nu se preteaza decat in medii profesionale, dar LG tocmai a depasit un record impresionant. in momentul in care incepi sa lucrezi la un proiect care tine de domeniul tehnologic, ai beneficii enorme pe partea de promovare in cazul in care include un superlativ absolut. Orice intelege [] LG a instalat cel mai mare ecran OLED, iar dimensiunea este fabuloasa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ellie White este vedeta cu cel mai indragit blog din Romania

Ellie White este vedeta cu cel mai indragit blog. Artista a castigat premiu Eva. ro la aceasta categorie, in urma voturilor oferite online de fanilor.

Materialul facut din nano-diamante ar putea fi cel mai rezistent liant din lume

Momentan, grafenul este considerat cel mai avansat material din lume. Extrem de durabil, acesta are de asemenea caracteristici conductive iesite din comun. Totusi, un alt material compus din nano-diamante tinde sa-i ia locul avandproprietati impresionantece depasesc chiar si grafenul. Cercetatorii de la MIT au descoperit ca materialul facut din nano-fire de diamant poate fi extrem [] Materialul facut din nano-diamante ar putea fi cel mai rezistent liant din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bine vandute produse la eMag: 29.000 de televizoare, dar si 60 de tone de mancare pentru animale

In jur de 29. 000 de televizoare, 22. 000 de parfumuri, dar si 18. 600 de jucarii au fost cel mai bine vandute produse de Black Friday, la eMag, cel mai mare retailer online din Romania.

Cel mai banal lucru pe care il poti face pentru a fi mai in siguranta pe Internet

S-ar parea ca unii dintre noi stau degeaba pe Internet de atata timp. Aparent, trei sferturi 74%) dintre utilizatorii de Internet ar descarca un potential fisier compromis, pentru ca nu au suficienta experienta in lumea virtuala incat sa identifice pericolele, potrivit unui comunicat Kaspersky remis Playtech. Rezultatele chestionarului, la care au raspuns 18. 000 de utilizatori [] Cel mai banal lucru pe care il poti face pentru a fi mai in siguranta pe Internet Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Pfizer si Allergan formeaza cel mai mare grup farmaceutic din lume, intr-o fuziune de 160 mld dolari

Pfizer si Allergan au ajuns la un acord de fuziune, intr-o tranzactie in actiuni in valoare de circa 160 de miliarde de dolari prin care va fi creat cel mai mare grup farmaceutic din lume, cu produse de la Viagra la Botox, relateaza Bloomberg, potrivit.

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan asteapta anestezist. O doctorita scolita la Paris, interesata de job

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan, care in acest moment functioneaza doar cu un anestezist, va avea medic pentru sefia sectiei ATI. Pana atunci insa, in spital lucreaza doar cateva ore pe zi specialistul care a iesit la pensie la 1 august.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )