Libnet.ro
UNICEF

22:15

Lucian Bute: Voi arata impotriva lui Gracev ca nu sunt terminat, voi reveni mai bun ca niciodata

Hotnews Hotnews,
Lucian Bute: Voi arata impotriva lui Gracev ca nu sunt terminat, voi reveni mai bun ca niciodata

Invins in ultima partida de Carl Froch prin KO), Lucian Bute promite ca va arata impotriva lui Denis Gracev ca nu este un pugilist terminat. Voi reveni mai bun ca niciodata. Voi dovedi asta in meciul cu Gracev. Am trecut prin momente grele, am fost la pamant, dar m-am ridicat, a precizat cel supranumit Mister KO. continuă pe Hotnews

VIDEO Lucian Bute: Voi arata impotriva lui Gracev ca nu sunt terminat, voi reveni mai bun ca niciodata

Invins in ultima partida de Carl Froch prin KO), Lucian Bute promite ca va arata impotriva lui Denis Gracev ca nu este un pugilist terminat. Voi reveni mai bun ca niciodata. Voi dovedi asta in meciul cu Gracev. Am trecut prin momente grele, am fost la pamant, dar m-am ridicat, a precizat cel supranumit Mister KO.

Lucian Bute vs Denis Gracev va fi in direct pe Dolcesport

Gala in care Lucian Bute il va intalni pe rusul Denis Grachev va fi in direct pe Dolcesport, duminica, 4 noiembrie, de la 04. Acesta va fi primul meci al lui Mister KO dupa infrangerea suferita in fata lui Carl Froch.

Lucian Bute vs Denis Gracev va fi in direct pe Dolcesport si Money TV

Gala in care Lucian Bute il va intalni pe rusul Denis Grachev va fi in direct pe Dolcesport si Money TV, duminica, 4 noiembrie, de la 04. Acesta va fi primul meci al lui Mister KO dupa infrangerea suferita in fata lui Carl Froch.

Lucian Bute se intoarce in ring.

Unul dintre cei mai apreciati sportivi romani in ultima vreme, in special ca performante, Lucian Bute, boxeaza din nou dupa ce a pierdut titlul mondial in fata lui Carl Froch. De aceasta data, galateanul a urcat in categorie si va lupta la semigrea, impotriva rusului Denis Grachev. Adversarul lui Bute din meciul de duminica, ora Romaniei 4. 00, este neinvins in cariera, a fost luptator de kickboxing si spune ca are strategia perfecta pentru a-l invinge pe roman. Bute a aratat in lupta cu Froch .

Lucian Bute si-a prelungit contractul cu Interbox

Lucian Bute a semnat un nou contract cu Interbox, intelegerea fiind valabila pentru urmatoarele trei meciuri ale pugilistului roman. Bute trebuie sa invete sa aiba incredere in cei care-l inconjoara si sa se concentreze la meciuri si la adversari, a declarat Jean Bedard, presedintele Interbox.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )