Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lucruri mai putin stiute despre Razboiul de Independenta din 1877: Bietii soldati ai nostri mananca numai porumb fiert

Adevărul Adevărul,
Lucruri mai putin stiute despre Razboiul de Independenta din 1877: Bietii soldati ai nostri mananca numai porumb fiert

Cele mai sangeroase batalii din timpul Razboiului de Independenta al Romaniei au avut loc in timpul Asediului Plevnei. Romanii au intrat increzatori intr-un razboi despre care credeau ca se va incheia rapid, insa lucrurile au stat cu totul diferit. continuă pe Adevărul

PETRE DAEA: Romanii mananca astazi mai putin peste decat cormoranii

Romanii mananca astazi mai putin peste decat cormoranii, insa Ministerul Agriculturii nu da bani pentru cormorani, desi sunt dusmanul numarul unu al pisciculturii, a declarat, marti, ministrul de resort, Petre Daea, in comisiile reunite pentru buget, finante si banci din Parlament.

Electrica va investi in reteaua de distributie mai putin decat anul trecut

Electrica si-a propus pentru acest an realizarea unui nivel de investitii de 608 milioane de lei in total in reteaua de distributie, cu 35% mai putin decat anul trecut, dar cu aproximativ 43% mai mult decat obligatia impusa de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

Vitamina mai putin cunoscuta care ajuta la vindecarea mai multor boli. in ce plante se gaseste

Vitamina U este o vitamina nu atat de cunoscuta, desi aduce multe beneficii organismului. A fost descoperita acum peste 80 de ani de medicul Garnett Cheney. Studiile arata ca vitamina U este un compus din sucul de.

Cele mai tari bancuri despre nunta. Cum sperie mirii un pusti pus pe sotii

Va prezentam o colectie de 10 bancuri despre nunti. Ne puteti scrie de la sectiunea de comentarii propriile glume de acest fel pe care le cunoasteti.

Faze tari: Cum a reusit un cine sa-si trezeasca stapnul din coma; Facebook reactioneaza la cel mai popular mit despre News Feed; O copie extrem de rara a cartii Mein Kampf, semnata chiar de Hitler, va fi pusa la licitatie

Avionul de lupta european de care se tem cei mai tari pilotii rusi. Avioanele militare Saab Gripen sunt cele mai de temut adversare ale aparatelor de vanatoare rusesti Suhoi in lupta aeriana si au centura neagra. Cum este influentata mahmureala de ordinea bauturilor alcoolice consumate. O echipa de oameni de stiinta care a dorit sa verifice o veche zicala potrivit careia 'vinul dupa bere e o placere, iar berea dupa vin e un chin'.

Primul studiu despre interesul tinerilor din Generatia Z fata de implicarea sociala a corporatiilor din Romania

Tinerii din Generatia Z cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani) sunt cei mai interesati de implicarea sociala a companiilor in comunitatile si problemele sociale, potrivit primului studiu despre interesul Generatiei Z fata de implicarea sociala a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )