Libnet.ro
UNICEF

22:00

LUDOVIC ORBAN: Daca nu va exista cvorum la sedinta pentru votul de investitura, responsabilitatea apartine PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Daca nu va exista cvorum la sedinta pentru votul de investitura, responsabilitatea apartine PSD

Prim-ministrul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca in cazul in care nu va exista cvorum la sedinta plenului reunit al Parlamentului in care urmeaza sa fie investit Guvernul, responsabilitatea apartine PSD, care boicoteaza o procedura constitutionala. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, despre votul de investitura a Guvernului: Daca nu e cvorum, e vina PSD

Premierul Ludovic Orban a facut, joi, declaratii despre votul de investitura a noului Cabinet.

Sesizarea conducerii Parlamentului privind desemnarea lui Orban premier, termen in 24 februarie la CCR in aceeasi zi Guvernul Orban II merge in Parlament pentru votul de investitura

Curtea Constitutionala va dezbate in 24 februarie sesizarea presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului, Marcel Ciolacu si Titus Corlatean, privind desemnarea lui Ludovic Orban premier, pentru a doua oara, de catre presedintele Klaus Iohannis. in aceeasi zi este programat in plenul Parlamentului votul de investitura pentru Guvernu Orban II.

Ludovic Orban, despre numirile politice din Politie: Practica trebuie sa inceteze. Trebuie redefinit un mecanism foarte clar (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban sustinut, miercuri, la sedinta de bilant a Politiei Romane, pe anul 2019, ca este nevoie de un mecanism obiectiv in baza caruia sa se faca numirile in posturile de.

Ludovic Orban, despre votul de investitura a Guvernului: Daca nu se aduna cvorum este vina PSD (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban a sustinut, joi, ca daca nu va fi intrunit cvorumul la sedinta de plen de luni, 24 februarie, cand este programat votul de investitura al noului Guvern, vina va fi a celor de la.

Robert Cazanciuc: Ludovic Orban e ipocritul numarul 1 al Romaniei. PNL afunda tara in criza

Vicepresedintele Senatului, Robert Cazanciuc, a reactionat dupa ce Ludovic Orban a declarat cadaca luni, la sedinta de investire a Guvernului, nu se aduna cvorum, este numai vina PSD deoarece social-democratii detin 42% din Parlament.

LUDOVIC ORBAN: Exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, dupa respingerea OUG privind anticipatele de Comisia juridica din Senat, ca exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt, care da votul orbeste, fara sa analizeze actele normative.

Ludovic Orban ataca PSD inaintea audierilor ministrilor propusi: Nu ne intereseaza votul din comisii

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, inaintea audierilor ministrilor propusi in Guvernul Orban II, ca alesii PNL ii pot aviza pozitiv pe cei propusi sa faca parte din noul Executiv.

Ludovic Orban, despre cursul euro-leu: Nu exista niciun motiv de panica Economia este stabila

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca nu exista niciun motiv de neincredere, de panica, iar situatia economica este foarte stabila in contextul in care cursul BNR a egalat minimul istoric in raport cu euro. Nu ii mai speriati pe romani cu cresterea dobanzilor, chiriilor. Acolo unde sunt calculate chiriile in euro poate fi o crestere, dar nu este o crestere care sa ii sperie pe romani. Economia este stabila, a subliniat Orban.

Ludovic Orban, despre conflictul CSM-SIIJ: Dupa alegeri va exista o reglementare pentru desfiintarea SIIJ

Premierul interimar Ludovic Orban a reactionat, luni, in cazul anuntului venit din partea sectiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al magistraturii CSM) care a acuzat presiuni din partea Sectiei de.

LUDOVIC ORBAN: Cel mai probabil toti ministrii vor obtine aviz negativ

Premierul Ludovic Orban le-a transmis ministrilor, luni, in sedinta Biroului Executiv al PNL, ca nu va participa la audierile din comisii asa cum a facut-o la prima investire a Cabinetului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )