Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban va face o vizita oficiala in Israel (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban va face o vizita oficiala in Israel (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, va face, saptamana viitoare, o vizita oficiala in Israel, in cadrul careia se va intalni cu presedintele Israelului, cu premierul si vicepremierul Guvernului de la Tel. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Romania nu se afla in situatia altor tari

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, la Arena Nationala, ca Romania nu se afla in situatia altor tari europene care au impus restrictii ca urmare a cresterii dramatice a numarului de cazuri de coronavirus, insa a subliniat ca avem in evaluare posibile masuri, transmite Agerpres.

Ludovic Orban, la call-centre-ul DSP Bucuresti: Am facut o vizita pentru a le multumi voluntarilor care ne ajuta (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a efectuat duminica o vizita la call-centre-ul DSP Bucuresti pentru a le multumi voluntarilor de la Medicina care raspund cetatenilor care au nevoie de informatii. Acolo, 144.

Premierul Ludovic Orban, la call-centre-ul DSP Bucuresti - Am facut o vizita pentru a le multumi voluntarilor

Premierul Ludovic Orban a vizitat, duminica, call-centre-ul DSP Bucuresti pentru a le multumi voluntarilor de la Medicina care raspund cetatenilor care au nevoie de informatii.

LUDOVIC ORBAN SI NICUSOR DAN IN VIZITA LA AMBULANTA BUCURESTI: Numarul echipajelor pentru testare va fi suplimentat

Premierul Ludovic Orban si primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, au vizitat astazi Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov, ei anuntand cu aceasta ocazie o suplimentare a echipajelor care efectueaza teste si prelevare de probe de la oamenii suspecti de infectare cu noul coronavirus.

Ludovic Orban: Urmarim cu mare atentie eficienta masurilor pe care le-am dispus Ce spune premierul despre scenariul in care Romania ar putea avea 10.000 de noi cazuri zilnice de COVID-19 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca autoritatile urmaresc cu atentie daca masurile restrictive pe care le-au dispus pentru a limita raspandirea noului coronavirus isi dovedesc eficienta.

Ludovic Orban: Am vazut abordari partizane care nesocotesc eforturile uriase pe care le-a facut Guvernul Cateva dintre masurile luate in sprijinul mediului de afaceri (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, vineri, despre partenriatul dintre Guvern si mediul de afaceri si rezultatele pe care acesta le-a generat. Orban a enumerat mai multe masuri luate de Executiv in sprijinul.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Petrecerea de Revelion este considerata o petrecere privata, nu se va putea organiza. Turistii pot sa se duca la hotel (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca petrecerile de Revelion sunt considerate petreceri private si nu vor putea fi organizate, iar romanii care vin in tara de Craciun vor intra in.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre Ziua Nationala: Vor fi respectate toate regulile de protectie sanitara. Nu va mai fi parada (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca Guvernul va prelungi starea de alerta printr-o Hotarare de Guvern care va fi adoptata la jumatatea lunii noiembrie si care va reglementa si modul in.

Ludovic Orban: Mediul de afaceri a generat propuneri extrem de serioase pe care intentionam sa le introducem in programul de guvernare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la finalul participarii la evenimentul Topul national al firmelor private din Romania, ca mediul de afaceri a venit cu propuneri care urmeaza sa fie incluse in.

Ludovic Orban, la preluarea mandatului de primar de catre Nicusor Dan: Prezenta mea aici este o garantie a faptului ca in calitate de premier voi sprijini toate proiectele (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la evenimentul prin care Nicusor Dan a fost investit oficial in functia de primar general al Capitalei, ca in calitate de sef al Executivului va sprijini toate proiectele.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )