Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ludovic Orban: inainte de a-mi depune candidatura pentru presedintia PNL m-am consultat cu presedintele Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: inainte de a-mi depune candidatura pentru presedintia PNL m-am consultat cu presedintele Klaus Iohannis

Fostul deputat Ludovic Orban a declarat, joi, ca s-a consultat cu presedintele Klaus Iohannis inainte de a-si depune candidatura pentru functia de presedinte al PNL. continuă pe România Liberă

intalnire intre Orban si Iohannis pe tema alegerilor din PNL: Am discutat inainte de a-mi depune candidatura

Ludovic Orban doreste sa revina la sefia PNL. in acest context, el a avut o discutie privata cu presedintele Klaus Iohannis. Am avut o discutie cu presedintele Iohannis inainte de a-mi.

Ludovic Orban: Multi imi fac anticampanie in partid. Nu sunt cu cooperativele

Liberalul Ludovic Orban va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre candidatura la sefia PNL. De ce a esuat fuziunea PNL-PDL? Ce solutii exista pentru extragerea PNL din mediocritatea politica? Ce relatie ar trebuie sa existe intre partid si Klaus Iohannis? USR: aliat sau rival? Iata cateva intrebari la care va raspunde Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Tariceanu si Antonescu au fost lideri naturali ai PNL. Iohannis a stat foarte putin, iar Gorghiu n-a fost aleasa intr-un Congres. A fost interimar

Liberalul Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, a spus, intr-un interviu la Adevarul Live, ca PNL are nevoie de lideri naturali. in acest context, Orban a vorbit despre ultimii presedinti ai partidului, mai exact despre cat de reprezentativi au fost pentru PNL.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2695 seconds )