Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ludovic Orban: Sansa unei motuni de cenzura de a trece esteegala aproape cu zero (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Sansa unei motuni de cenzura de a trece esteegala aproape cu zero (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca sansele unei eventuale motiuni de cenzura depuse de opozitie sunt zero. Precizarile liderului liberal vin dupa ce seful PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat recent ca. continuă pe B1

Ludovic Orban: Vom reveni la un sistem predictibil de crestere a pensiilor. Nu vor mai fi majorate cum vrea PSD, ba in iulie, ba in septembrie sau cand promit ei (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca liberalii sustin un regim de crestere a pensiilor care sa fie predictibil si ca au ca obiectiv elaborarea unei legislatii prin care.

LUDOVIC ORBAN: Sectorul energetic este de o importanta majora pentru economia nationala

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a intalnit cu reprezentantii Federatiei Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie, iar la finalul discutiilor a apreciat ca sectorul energetic este de o importanta majora pentru economia nationala.

LUDOVIC ORBAN: Finantarea IMM-urilor continua si in 2021

Programele de creditare cu garantii de stat - IMM Invest, Agro Invest, IMM Leasing, IMM Factor, adoptate de Guvernul anul trecut, vor continua si in 2021, si vor putea fi accesate de noi beneficiari, a afirmat, ieri, intr-o postare pe pagina oficiala de Facebook, Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor.

Ludovic Orban: Trebuie demarata procedura de revocare si desemnare a unui nou Avocat al Poporului. Sunt sustinatorul aducerii institutiei in cadru constitutional si legal (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata ca trebuie demarata procedura de revocare si desemnare a unui nou Avocat al Poporului, precizand ca astfel institutia ar reveni in cadrul constitutional si.

Ludovic Orban: PNL nu va vota motiunea depusa de PSD impotriva ministrului Sanatatii. Mi se pare ridicol sa depui o motiune dupa o luna de mandat (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, in conferinta de presa de la finalul Biroului Politic National al PNL, ca parlamentarii liberali nu vor vota motiunea simpla pe care PSD a depus-o impotriva.

Ludovic Orban: Orice prefect este obligat sa actioneze in cadru constitutional si legal Este reprezentantul Guvernului in judet si are obligatia sa actioneze respectand programul de guvernare

Ludovic Orban a fost intrebat sambata, dupa sedinta Biroului Politic National cand vor fi numiti prefectii si mai ales cum comenteaza situatia de la Cluj, unde presedintele CJ ameninta ca isi da.

Ludovic Orban: Am supus validarii, in BPN, 72 de candidati pentru functiile de secretari de stat, presedinti si vicepresedinti de agentii Am stabilit reprezentanti pe care i-am considerat potriviti sa gireze functii publice

Liderul PNL, Ludovic Orban a anuntat sambata, dupa intalnirea Biroului Politic National ca organizatiile PNL, au formulat propuneri pentru functiile de secretari de stat, presditi, vicepresedinti de.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce PSD a cerut eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor: Au pierdut trenul

Ludovic Orban a raspuns PSD-ului, care marti, 10 februarie, a depus un proiect de lege pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. in opinia penelistului, initiativa pesedistilor nu mai are vreo.

Ludovic Orban explica conditiile in care se mentine gratuitatea la transport pentru studenti

Ludovic Orban a rectificat, miercuri, informatia conform careia nu se mai acorda gratuite de transport pentru studenti. Presedintele Camerei Deputatilor a explicat ca gratuitatea se reduce doar la ruta dintre.

Ludovic Orban, intrebat care sunt ministerele care vor primi cei mai multi bani: Orice ministru trebuie sa inteleaga ca suntem in situatia in care suntem

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca fiecare ministru trebuie sa fie constient de situatia economica in care se gaseste Romania, sa restranga cheltuielile, sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )