Libnet.ro
UNICEF

11:15

M-AM SATURAT! Cupa Mondiala din Rusia va fi ultimul meu angajament!. Gerard Pique SE RETRAGE de la nationala Spaniei

B1 B1,
M-AM SATURAT! Cupa Mondiala din Rusia va fi ultimul meu angajament!. Gerard Pique SE RETRAGE de la nationala Spaniei

Gerard Pique, fundasul Barcelonei, a anuntat ca se va retrage in 2018 din nationala Spaniei. Fotbalistul a fost criticat ca si-a taiat manecile tricoului pentru a disparea culorile Spaniei este. continuă pe B1

Tricolorii au propus prima de calificare la Cupa Mondiala. Raspunsul lui Burleanu a fost pe masura

Jucatorii echipei nationale de fotbal a Romaniei s-au gandit deja ce prima ar trebui sa obtina din partea FRF in eventualitatea calificarii la Cupa Mondiala din Rusia.

Rezultatele meciurilor de duminica in calificarile pentru Cupa Mondiala

Vedeti mai jos care este rezultatele meciurilor programate duminica in calificarile europene pentru Cupa Mondiala din 2018.

Programul meciurilor de duminica in calificarile pentru Cupa Mondiala

Vedeti mai jos care este programul meciurilor programate duminica in calificarile europene pentru Cupa Mondiala din 2018.

Gerard Pique a anuntat ca se va retrage in 2018 din nationala Spaniei, dupa ce a fost criticat ca si-a taiat manecile tricoului

La meciul dintre Albania si Spania, Gerard Pique 29 de ani) a evoluat cu manecile taiate, motiv de controverse pe retelele de socializare. S-a scris ca fundasul ar fi recurs la acest gest pentru a disparea culorile Spaniei este cunoscut faptul ca Gerard a sustinut mereu independenta Cataluniei). M-am saturat, Cupa Mondiala din 2018 va fi ultimul meu angajament cu nationala Spaniei. Sper ca voi fi lasat in pace, a punctat Pique.

El este primul marcator roman la Cupa Mondiala si are un gol in Top 10 al celor mai rapide goluri din istorie

Romania a participat la Cupa Mondiala 1930, prima editie a unui turneu final de fotbal, si a marcat un gol in minutul 1 al primul sau meci. Acesta a ramas si acum in Top 10 al celor mai rapide goluri din istoria mondialului.

Un profesor in varsta din Rusia, la un pas sa fie luat la bataie de un elev: Care a fost reactia colegilor adolescentului (VIDEO)

Un profesor din Rusia a fost la un pas de a fi luat la bataie de un elev, dupa ce l-a apostrofat pe acesta pentru ca asculta muzica in timpul orei. Deranjat de lipsa de interes a baiatului, profestorul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )