Libnet.ro
UNICEF

22:45

Madalina Molie, medalie de argint la CE de haltere de la Tel Aviv

Antena3 Antena3,
Madalina Molie, medalie de argint la CE de haltere de la Tel Aviv

Madalina Molie a castigat, miercuri, medalia de argint la smuls, clasandu-se pe locul 4 la total, in timp ce Irina Lepsa s-a clasat pe locul 7, la categoria 69 de kilograme din cadrul Campionatelor Europene de. continuă pe Antena3

Aur pentru Romania! Florin Croitoru a cucerit doua medalii la Campionatul European de haltere de la Tel Aviv

Florin Croitoru a cucerit sambata doua medalii de aur, la stilurile smuls si total, categoria 56 de kilograme, in prima zi a Campionatelor Europene de haltere de la Tel Aviv.

Loredana Toma a cucerit trei medalii de argint la CE de haltere de la Tel Aviv

Loredana Toma a cucerit, luni, trei medalii de argint la categoria 57 de kilograme, la Campionatele Europene de haltere, competitie care se desfatoara in Israel, la Tel Aviv. Romanca a obtinut argintul la ambele.

Loredana Toma a obtinut trei medalii de argint la Campionatele Europene de haltere de la Tel Aviv

Sportiva romana Loredana Toma a cucerit, luni, trei medalii de argint, in limitele categoriei 58 kg, la Campionatele Europene de haltere de la Tel Aviv Israel), relateaza Agerpres. Romanca a terminat a doua la.

Haltere: Madalina Molie a castigat medalia de argint la Campionatele Europene de la Tel Aviv

Madalina Molie a castigat, miercuri, medalia de argint la smuls, clasandu-se pe locul 4 la total, in timp ce Irina Lepsa s-a clasat pe locul 7, la categoria 69 de kilograme din cadrul Campionatelor Europene de.

Romania a pornit aspiratorul de medalii la Europenele de haltere: Madalina Molie a luat argintul

Ziua si clasarea pe podium pentru sportivii tricolori, care se afla la Tel Aviv. Dupa Loredana Toma, astazi, colega ei a dat si ea lovitura.

CE Haltere: Florin Croitoru a castigat doua medalii de aur

Halterofilul Florin Croitoru a castigat doua medalii de aur, la categoria 56 kg, la Campionatele Europene de haltere de la Tel Aviv, informeaza site-ul federatiei europene de haltere, citat de Mediafax.

Cursa aeriana directa intre Iasi si Tel Aviv. Zborurile sunt operate de Tarom

Aeroportul International Iasi are, incepand de astazi, 7 aprilie, legatura directa cu Aeroportul Ben Gurion, din Tel Aviv.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )