Libnet.ro
UNICEF

17:31

Madrid 2015: Irina Begu vs Barbora Strycova: ora 12.00. Avancronica primului duel al celor doua

România Liberă România Liberă,
Madrid 2015: Irina Begu vs Barbora Strycova: ora 12.00. Avancronica primului duel al celor doua

Irina Begu, 37 WTA, o intalneste, miercuri, pe Barbora Strycova, 23 WTA, in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid. Un meci intre doua specialiste la dublu, confruntarea va fi prima din cariera celor doua. continuă pe România Liberă

Live Text Madrid 2015. Irina Begu - Andrea Petkovic: luni, ora 18.15

Madrid 2015. Irina Begu, 37 WTA, o intalneste, in turul al doilea al turneului Premier Mandatory de la Madrid, pe Andrea Petkovic Germania), cap de serie 11.

Madrid 2015: Irina Begu, in sferturi, dupa o victorie uriasa in fata Barborei Strycova. Urmeaza o adversara din top 10

Irina Begu, 37 WTA, s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid, de categorie Premier Mandatory, dupa ce reputat o victorie importanta in fata numarului 23 mondial, Barbora Strycova, scor 6-4, 6-4.

Madrid 2015: Irina Begu si-a aflat adversara din optimi

Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, o va intalni pe Barbora Strycova, locul 23 WTA, din Cehia, in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid.

Madrid 2015: Irina Begu, calificare fulgeratoare in turul 2 la dublu. Initial trebuia sa joace la simplu

Irina Begu si Lara Arruabarrena s-au calificat in turul al doilea, in cadrul turneului de dublu de la Madrid, dupa doar o ora de joc. Begu trebuia sa joace initial la simplu, dar a beneficiat de abandonul adversarei.

Madrid 2015: Irina Begu, in sferturile de finala, la dublu. Urmeaza Muguruza

Irina-Camelia Begu si coechipiera sa iberica, Lara Arruabarrena, s-au calificat in sferturile de finala ale probei de dublu, in cadrul turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid.

WTA Madrid: Irina Begu vs Barbora Strycova 6-4, 6-4/ Begu, in sferturile competitiei de la Caja Magica

Irina Camelia Begu locul 37 WTA) s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Madrid, dupa ce a invins-o, scor 6-4, 6-4, pe Barbora Strycova Cehia - locul 23 WTA). Meciul a durat o ora si 40 de minute. Begu este singura sportiva din Romania ramasa in competitie, dupa ce Simona Halep, Alexandra Dulgheru si Andreea Mitu au fost eliminate.

LIVE Text Irina Begu vs Barbora Strycova (12:00)

Irina Camelia Begu o intalneste pe Barbora Strycova Cehia - locul 23 WTA) in turul trei al turneului WTA de la Madrid. Begu este singura sportiva din Romania ramasa in competitie, dupa ce Simona Halep, Alexandra Dulgheru si Andreea Mitu au fost eliminate. Meciul va fi in direct pe Dolcesport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 12:00.

Turneul de la Madrid: azi joaca Irina Begu, ultima romanca ramasa in cursa la simplu. Adversarul e unul greu

Simona Halep, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu, cu toate au iesit in turul I al turneului de la Madrid.

Madrid Open: Irina Camelia Begu s-a calificat in sferturile de finala

Miercuri, tenismena romana Irina Camelia Begu a invins-o pe sportiva ceha Barbora Strycova, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de la Madrid. Partida a durat o ora si 40 de minute si s-a inchei.

Victoria carierei pentru Irina Begu: e in sferturi la Madrid! A revenit de la 0-40 pentru a castiga meciul din optimi

Irina Begu a reusit pentru prima data in cariera sa se califice in sferturile de finala ale unui turneu Premier Mandatory, dupa victoria cu Barbora Strycova, scor 6-4, 6-4.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )