Libnet.ro
UNICEF

05:00

Madrid Masters: Marius Copil, in turul doi dupa ce l-a invins pe Marcel Granollers

Hotnews Hotnews,
 Madrid Masters: Marius Copil, in turul doi dupa ce l-a invins pe Marcel Granollers

Marius Copil locul 164 in lume) s-a calificat, luni, in turul doi al turneului Masters de la Madrid, dupa ce l-a invins pe Marcel Granollers locul 30 ATP), din Spania, scor 6-3, 6-4. continuă pe Hotnews

Madrid Masters: Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul doi

Irina-Camelia Begu, locul 117 WTA, beneficiara a unui wild card, a invins-o, luni, cu scorul de 6-4, 7-5, pe Shuai Zhang, locul 41 WTA, si s-a calificat in turul doi al turneului Masters de la Madrid.

Tenis: victorie uriasa pentru Marius Copil in turneul de la Madrid!

Marius Copil l-a invins pe spaniolul Marcel Granollers locul 30 ATP), in primul tur al Madrid Open, cu 6-3, 6-4. Aradeanul de 23 de ani a primit un wild card de la Ion Tiriac pentru a intra pe tabloul competitiei.

Tenis: Perechea Niculescu/Koukalova s-a calificat in turul doi al turneului de la Madrid

Perechea Monica Niculescu/Klara Koukalova Romania/Cehia) s-a calificat, luni, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de la Madrid, relateaza Mediafax. Niculescu si Koukalova au invins, in runda inaugu.

Tenis: Irina Camelia Begu si Simona Halep s-au calificat in turul doi al turneului de la Madrid

Irina Camelia Begu si Simoha Halep au reusit sa se califice, luni, in turul doi al turneului de la Madrid, relateaza Mediafax. Irina Camelia Begu, locul 117 WTA, beneficiara a unui wild card, a invins-o, luni, cu.

Tenis Madrid: Begu si Copil s-au calificat in turul al doilea

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul al doilea al turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a trecut de Shuai Zhang, din China, cu scorul de 6-4, 7-5. in cadrul turneului masculin de la Madrid, de 1000 de puncte ATP, Marius Copil a trecut si el in turul al doilea, dupa ce l-a invins pe spaniolul Marcel Granollers.

Halep merge in turul doi la Madrid si are o adversara usoara

Simona Halep, cap de serie numarul 4, s-a calificat fara nicio problema, luni dupa-amiaza, in turul al doilea la Mutua Madrid Open, turneul patronat de Ion Tiriac in capitala Spaniei.

Halep in turul doi la Madrid

Simona Halep, cap de serie numarul 4, s-a calificat fara nicio problema, luni dupa-amiaza, in turul al doilea la Mutua Madrid Open, turneul patronat de Ion Tiriac in capitala Spaniei.

Tenis: ziua romanilor la Madrid! Si Irina Begu s-a calificat in turul doi

Irina Begu merge mai departe la Madrid, dupa victoria in doua seturi, 6-4, 7-5, in fata jucatoarei din China Shuai Zeng.

Begu s-a calificat in turul doi la Madrid

Jucatoarea Irina-Camelia Begu continua forma buna aratata in ultima perioada si s-a calificat, luni, in turul secund al turneului WTA Premier de la Madrid.

Simona Halep, calificata in turul doi la Madrid. Recordul depasit de numarul 5 mondial!

Simona Halep, numarul 5 mondial, s-a calificat, luni, in turul al doilea al turneului Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 3. 405 euro. Halep a reusit sa depaseasca recordul de 3 milioane de dolari castigati din premii, stabilit in tenisul feminin romanesc.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )