Libnet.ro
UNICEF

15:45

MAE cere informatii privind accidentul celor trei romani din Italia

România Liberă România Liberă,
MAE cere informatii privind accidentul celor trei romani din Italia

Consulatul Romaniei la Catania s-a autosesizat in cazul accidentului rutier produs duminica in provincia Brindisi din sudul Italiei, in urma caruia au murit trei cetateni romani, precizeaza MAE, citat de Mediafax. Totodata, Consulatul a initiat un demers pentru stabilirea identitatii certe a persoanelor implicate. continuă pe România Liberă

MAE: Trei romani au murit in Italia dupa ce autoturismul in care se aflau s-a lovit de un copac

Consulatul Romaniei la Catania s-a autosesizat in cazul accidentului rutier produs duminica in provincia Brindisi din sudul Italiei si a intreprins demersurile legale pe langa autoritatile locale in vederea obtinerii informatiilor referitoare la circumstantele producerii acestuia, precizeaza MAE, informeaza agentia Mediafax.

Tragedie romaneasca in Italia. Trei romani au murit intr-un accident rutier

Trei tineri romani au murit intr-un accident rutier care a avut loc in apropierea orasului Brindisi, in regiunea Puglia, scrie publicatia La Gazzetta del Mezzogiorno. Potrivit publicatiei citate, accidentul a.

Trei romani, in etapa a doua a sectiunii Pian a Concursului International George Enescu 2014

Pianistii romani Adela Liculescu, Aurelia Visovan si Daniel Dascalu s-au calificat in etapa a doua a sectiunii Pian a Concursului International George Enescu 2014.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )