Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tragedie romaneasca in Italia. Trei romani au murit intr-un accident rutier

Antena3 Antena3,
Tragedie romaneasca in Italia. Trei romani au murit intr-un accident rutier

Trei tineri romani au murit intr-un accident rutier care a avut loc in apropierea orasului Brindisi, in regiunea Puglia, scrie publicatia La Gazzetta del Mezzogiorno. Potrivit publicatiei citate, accidentul a. continuă pe Antena3

Italia: Trei tineri romani au murit intr-un accident rutier

Trei tineri romani au murit intr-un accident rutier care a avut loc in apropierea orasului Brindisi, in regiunea Puglia sudul Italiei), scrie publicatia La Gazzetta del Mezzogiorno, potrivit Mediafax. Un roman.

ITALIA: Trei tineri romani au murit intr-un accident rutier

Trei tineri romani au murit intr-un accident care a avut loc in apropierea orasului Brindisi, din sudul Italiei, .

MAE: Trei romani au murit in Italia dupa ce autoturismul in care se aflau s-a lovit de un copac

Consulatul Romaniei la Catania s-a autosesizat in cazul accidentului rutier produs duminica in provincia Brindisi din sudul Italiei si a intreprins demersurile legale pe langa autoritatile locale in vederea obtinerii informatiilor referitoare la circumstantele producerii acestuia, precizeaza MAE, informeaza agentia Mediafax.

MAE cere informatii privind accidentul celor trei romani din Italia

Consulatul Romaniei la Catania s-a autosesizat in cazul accidentului rutier produs duminica in provincia Brindisi din sudul Italiei, in urma caruia au murit trei cetateni romani, precizeaza MAE, citat de Mediafax. Totodata, Consulatul a initiat un demers pentru stabilirea identitatii certe a persoanelor implicate.

Un autocar cu romani, implicat intr-un accident in Bulgaria. Un pasager a murit, iar alti 14 au fost raniti

Un roman a murit si alti 13 au fost raniti dupa ce un autocar cu turisti, care se deplasa de la Antalya la Bucuresti, a fost implicat intr-un accident, in Bulgaria, anunta Realitatea TV. Soferul a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a rasturnat intr-o prapastie.

Un autocar cu romani, implicat intr-un accident in Bulgaria. O tanara de 27 de ani a murit, iar alti 14 pasageri au fost raniti

Un roman a murit si alti 14 au fost raniti dupa ce un autocar cu turisti, care se deplasa de la Antalya la Bucuresti, a fost implicat intr-un accident, in Bulgaria, anunta Realitatea TV. Soferul a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a rasturnat intr-o prapastie, de la o inaltime de zece metri. Doua elicoptere SMURD vor decola spre Bulgaria.

Trei romani, in etapa a doua a sectiunii Pian a Concursului International George Enescu 2014

Pianistii romani Adela Liculescu, Aurelia Visovan si Daniel Dascalu s-au calificat in etapa a doua a sectiunii Pian a Concursului International George Enescu 2014.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )