Libnet.ro
UNICEF

21:45

MAE roman: Tentatia MAE rus de a transfera criza in relatiile bilaterale, nefundamentata

B1 B1,
MAE roman: Tentatia MAE rus de a transfera criza in relatiile bilaterale, nefundamentata

Purtatorul de cuvant al MAE, Brandusa Predescu, precizeaza ca MAE a luat nota cu surprindere de comentariile purtatorului de cuvant al MAE rus, Alexander Lukasevici, in legatura cu unele declaratii recente. continuă pe B1

Ministerul Afacerilor Externe roman: Tentatia MAE rus de a transfera criza in relatiile bilaterale, nefundamentata

Ministerul Afacerilor Externe roman transmite ca a luat nota cu suprindere de comentariile purtatorului de cuvant al MAE rus, Alexander Lukasevici, in legatura cu unele declaratii ale partii romane. Astfel, tentatia de a transfera criza grava a Federatiei Ruse in relatia sa cu comunitatea europeana in zona bilaterala este considerata nefundamentata.

Reactia Ministerului de Externe, dupa atacul Moscovei privind declaratiile antirusesti: Tentatia de a transfera criza pe care Rusia o traverseaza in relatia cu comunitatea occidentala in zona relatiilor bilaterale cu Romania este nefundamentata

Ministerul roman de Externe informeaza ca a luat nota cu surprindere de comentariile ministerului omolog din Rusia in legatura cu unele declaratii ale partii romane si considera ca tentatia de a transfera criza grava pe care Rusia o traverseaza in relatia cu comunitatea europeana si euro-atlantica in zona relatiilor bilaterale cu Romania este nefundamentata si constituie o greseala.

Reactia MAE roman dupa avertismentul Rusiei cu privire la declaratiile antiruse ale lui Basescu

MAE roman a luat nota cu suprindere de comentariile purtatorului de cuvant al MAE rus in legatura cu unele declaratii ale partii romane si considera ca tentatia de a transfera criza grava a Federatiei.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )