Libnet.ro
UNICEF

22:30

Magistratii au respins contestatia Asociatiei Colectiv pentru Viitor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Magistratii au respins contestatia Asociatiei Colectiv pentru Viitor

Judecatoria sectorului 4 a respins astazi contestatiile depuse de 10 supravietuitori ai tragediei din clubul Colectiv impotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone la functia de primar, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Piedone poate candida la Primaria Sectorului 4, magistratii au respins contestatia Asociatiei Colectiv pentru Viitor

Cristian Popescu Piedone poate candida la Primaria Sectorului 4, Judecatoria Sectorului 4 respingand, duminica, contestatia depusa de Asociatia Colectiv pentru Viitor, dar decizia nu este definitiva.

Magistratii au respins contestatia Asociatiei Colectiv pentru Viitor

Judecatoria sectorului 4 a respins astazi contestatiile depuse de 10 supravietuitori ai tragediei din clubul Colectiv impotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone la functia de primar, transmite Agerpres. Decizia instantei, pronuntata astazi, nu e definitiva. Reprezentanti ai Asociatiei ''Colectiv pentru Viitor '' s-au prezentat vineri la Judecatoria sectorului 4, pentru a depune contestatii impotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone pentru un nou mandat la primarie.

Cristian Popescu Piedone poate candida, magistratii au respins contestatia Asociatiei ,,Colectiv pentru Viitor

Cristian Popescu Piedone poate candida la Primaria Sectorului 4, Judecatoria Sectorului 4 a respins, duminica, contestatia depusa de Asociatia Colectiv pentru Viitor, decizia nu este definitiva.

Candidatura lui C.P.Piedone, contestata de Asociatia Colectiv pentru viitor

Incercarea lui Cristian Popescu Piedone de a reveni in fruntea Primariei sectorului 4 ar putea fi stopata de instanta. Asociatia Colectiv pentru viitor a contestat candidatura acestuia, potrivit televiziunii de stiri Digi24.

Monica Macovei: Este o nerusinare din partea lui Piedone sa candideze la sectorul 4

Presedintele partidului M10, europarlamentarul Monica Macovei, considera ca este o nerusinare din partea lui Cristian Popescu Piedone sa mai candideze la Primaria Sectorului 4 din Bucuresti, desi acesta isi anuntase retragerea din viata politica. Macovei a afirmat, duminica, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, dupa ce instanta a respins contestatia Asociatiei Colectiv pentru Viitor, ca Piedone s-a hotarat sa calce pe cadavre si sa candideze, potrivit Mediafax.

Protest al Asociatiei Mame pentru Mame. Ce strazi din Capitala vor fi afectate

Politistii rutieri ii atentioneaza pe soferi ca joi seara, in centrul Capitalei, va avea loc un mars al Asociatiei Mame pentru Mame.

Asociatia Colectiv contesta la Judecatoria Sectorului 4 candidatura lui Piedone pentru noul mandat de primar

Membrii Asociatiei Colectiv au anuntat ca vor merge, vineri, la Judecatoria Sectorului 4 pentru a depune contestatie impotriva candidaturii lui Cristian Popescu Piedone pentru un nou mandat de primar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.248 seconds )