Libnet.ro
UNICEF

16:00

Magistratul propus sa devina procuror general este absolvent al Academiei SRI

România Liberă România Liberă,
Magistratul propus sa devina procuror general este absolvent al Academiei SRI

Gabriela Scutea a avut cea mai solida prestatie si cel mai solid dosar profesional. Proiectul de ma. continuă pe România Liberă

Cine este Gabriela Scutea, propusa ca Procuror General al Romaniei

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat marti dimineata propunerile pentru cele trei functii de sefi de mari parchete: Gabriela Scutea - pentru functia de procuror general al Romaniei, Crin Bologa - pentru functia de procuror-sef DNA si.

Putin il inlocuieste in functie pe puternicul procuror general

Presedintele rus Vladimir Putin a decis sa-l inlocuiasca pe puternicul procuror general Iuri Ciaika, a anuntat luni Kremlinul, in plin val de schimbari dupa demisia Guvernului si anuntarea unei revizuiri constitutionale, relateaza AFP.

Olesea Stamate, laude la adresa lui Alexandru Stoianoglo: Nu tin minte sa fi fost un procuror general care sa arate problemele atat de grave ale sistemului

Ex-ministra Justitiei Olesea Stamate a adus cuvinte de lauda la adresa procurorului general, Alexandru Stoianoglo, dupa ce acesta a prezentat raportul privind rezultatele verificarilor efectuate de Procuratura Generala laProcuratura pentru Combaterea Criminalitatii Organizate si Cauze Speciale PCCOCS) si Procuratura Anticoruptie PA).

PMB, dupa protestul de la Autobaza Pipera: Consiliul General este proprietarul terenului

Consiliul General al Capitalei este proprietarul terenului pe care se afla Autobaza Pipera, unde a avut loc protestul angajatilor STB, subliniind ca este analizata posibilitatea infiintarii unei noi autobaze in nordul Bucurestiului, informeaza Primaria.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.214 seconds )