Libnet.ro
UNICEF

21:45

MAI va contribui la efortul european pentru gestionarea crizei migratiei din Grecia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAI va contribui la efortul european pentru gestionarea crizei migratiei din Grecia

Ministerul Afacerilor Interne va contribui la efortul european pentru gestionarea crizei migratiei din Grecia cu 70 de politisti, 6 autospeciale, doua nave de patrulare maritima si alte mijloace logistice, a anuntat ministrul Petre Toba, potrivit unui comunicat al MAI. continuă pe Ziarul Bursa

Romania va contribui la efortul UE privind migrantii din Grecia cu 70 de politisti, doua nave si alte mijloace logistice. MAI: Este cea mai mare contributie dupa Germania si Franta

Ministerul de Interne va contribui la efortul european pentru gestionarea crizei migratiei din Grecia cu 70 de politisti, 6 autospeciale, doua nave de patrulare maritima si alte mijloace logistice, avand cea mai semnificativa contributie dupa Germania si Franta, a declarat ministrul Petre Toba, potrivit unui comunicat MAI.

Cum se implica Romania in gestionarea crizei refugiatilor. Anuntul facut de ministrul de Interne

Ministerul Afacerilor Interne va contribui la efortul european pentru gestionarea crizei migratiei din Grecia cu 70 de politisti, 6 autospeciale, doua nave de patrulare maritima si alte mijloace logistice, a.

Principalele puncte ale acordului UE-Turcia privind gestionarea crizei refugiatilor

Acordul privind gestionarea crizei refugiatilor incheiat vineri la Bruxelles de Uniunea Europeana si Turcia cuprinde masuri inedite si controversate, cele mai semnificative fiind returnarea catre Turcia a tuturor migrantilor care pleaca din aceasta tara in directia Greciei si preluarea de catre statele blocului comunitar a unui numar echivalent de migranti direct din Turcia, relateaza AFP, care prezinta principalele puncte ale intelegerii.

Acordul UE-Turcia privind gestionarea crizei migrantilor, greu de pus in aplicare

Reuniti la Bruxelles, liderii celor 28 de state membre UE si seful Guvernului turc Ahmet Davutoglu au ajuns vineri dupa-amiaza la un acord privind gestionarea crizei migrantilor, pentru a opri fluxul migratoriu dinspre tari din Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu si Africa de Nord afectate de saracie si razboaie catre Europa. Acordul a intrat in vigoare in noaptea de sambata spre duminica, insa este greu de pus in aplicare.

Ce noi resurse va mobiliza Romania pentru a ajuta Grecia in criza migratiei

Romania va contribui pentru gestionarea crizei migratiei din Grecia cu 70 de politisti, sase autospeciale, doua nave de patrulare maritima si 50 de corturi si containere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )