Libnet.ro
UNICEF

18:15

MAI: Doua persoane au murit din cauza furtunilor puternice

B1 B1,
MAI: Doua persoane au murit din cauza furtunilor puternice

Aproximativ 2. 000 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne au intervenit pentru salvarea populatiei din zonele afectate de fenomenele meteo din ultimele 24 de ore. Potrivit unui comunicat al MAI, doua persoane. continuă pe B1

Furtuni si inundatii in tara. Doi oameni au murit si sute de case au fost avariate

ACTUALIZARE 14:50 MAI: Doua persoane au murit din cauza furtunilor puternice Aproximativ 2. 000 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne MAI) au intervenit pentru salvarea populatiei din zonele afectate de fenomenele meteo din ultimele 24 de ore, potrivit unui comunicat al MAI.

Romania se topeste la 37 de grade: Peste 1.200 de bucuresteni au cerut ajutorul ambulantei din cauza caldurii (VIDEO)

Peste 1. 200 de bucuresteni au cerut ajutorul ambulantei din cauza caldurii. Ziua de sambata se anunta si mai grea pentru echipele de interventie in conditiile in care Romania se.

FOTO. Revolutie in lumei modei. Un model dat afara din cauza marimii a devenit motorul de succes al unui brand de lenjerie intima

Iskra Lauwrence este, poate, cel mai cunoscut model al brandului Aerie, ale carui vanzari le-au depasit pe cele de la Victorias Secret, in urma succesului campaniei publicitare in care au fost folosite doar tinere cu forme mai rotunjoare, ale caror imagini nu au fost retusate, scrie The Independent. insa la inceputul carierei sale, a fost data afara din cauza soldurilor mai mari decat standardul.

CFR: Trenurile circula cu restrictii de viteza in sudul tarii, din cauza temperaturilor ridicate

Trenurile circula cu limita de viteza in jumatatea de sud a tarii, din cauza temperaturilor ridicate. Pentru desfasurarea traficului in siguranta in jumatatea de sud a tarii viteza de circulatie a trenurilor s-a limitat la 70 km/h pentru trenurile de calatori si la 50 km/h pentru trenurile de marfa , din cauza temperaturilor ridicate care se inregistreaza in aer si implicit la nivelul sinei, unde acestea pot depasi pragul de 50-55 de grade, anunta CFR, intr-un comunicat.

Un tren care circula pe ruta Constanta - Bucuresti s-a oprit din cauza unei defectiuni. Acesta va avea intarziere de peste o ora (VIDEO)

Un tren care circula pe ruta Constanta - Bucuresti s-a oprit intre Cernavoda si Fetesti din cauza unei defectiuni la sistemul electric, informeaza B1 TV. Unul dintre calatori a sustinut pentru B1 TV.

Un avion de lupta sirian s-a prabusit la scurt timp dupa decolare, din cauza unor defectiuni tehnice

Un avion de lupta sirian s-a prabusit la scurt timp dupa ce a decolat de pe aeroportul Hama, din cauza unor probleme tehnice, a declarat o sursa militara, fara a oferi detalii despre ziua in care a avut loc incidentul.

21 de turisti, dintre care 10 copii, internati de urgenta din cauza unei toxiinfectii alimentare

Un grup de 21 de persoane, adulti si copii, cazati la un motel din Scheia, s-au prezentat duminica la Spitalului Judetean de Urgenta Suceava cu simptome de intoxicatie alimentara, informeaza un comunicat al Prefecturii Suceava.

Maroc: Doua persoane au fost arestate pentru ca s-au sarutat in postul Ramadanului

Un cuplu a fost arestat in orasul Marrakech din sudul Marocului pentru sa s-a s-a sarutat in timpul orelor de post ale Ramadanului, au informat joi surse ale Asociatiei pentru drepturile omului din Maroc AMDH) citate de EFE.

FOTO. Aglomeratie pe drumul spre mare. Taxa de la Cernavoda, suspendata. Soferii pot circula fara rovinieta din cauza unei defectiuni la sistemul informatic al CNADNR

Weekendul prelungit de Rusalii aduce pe litoral peste 40. 000 de turisti, iar drumul spre mare s-a aglomerat de sambata dimineata. Pe Autostrada Soarelui se circula aproape bara la bara, iar hotelierii de pe litoral spun ca gradul de ocupare pentru urmatoarele doua zile este de 100%.

FOTO. Aglomeratie pe drumul spre mare si la munte. Taxa de la Cernavoda, suspendata. Soferii pot circula fara rovinieta din cauza unei defectiuni la sistemul informatic al CNADNR

Weekendul prelungit de Rusalii aduce pe litoral peste 40. 000 de turisti, iar drumul spre mare s-a aglomerat de sambata dimineata. Pe Autostrada Soarelui se circula aproape bara la bara, iar hotelierii de pe litoral spun ca gradul de ocupare pentru urmatoarele doua zile este de 100%.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )