Libnet.ro
UNICEF

07:30

Nu mai iesise din casa de cateva zile, iar vecinii au chemat politia. Au ramas socati de ce au descoperit inauntru

Antena3 Antena3,
Nu mai iesise din casa de cateva zile, iar vecinii au chemat politia. Au ramas socati de ce au descoperit inauntru

Un pensionar de 70 de abi dun Bolovani, judetul Dambovita, a fost gasit fara suflare in propria locuinta. Vecinii au chemat autoritatile, fiind ingrijorati ca barbatul nu mai iesise din casa de cateva. continuă pe Antena3

Prognoza METEO pe doua saptamani: Dupa cateva zile cu soare, vremea se raceste iar

Vremea se schimba in urmatoarele zile. Dupa cateva zile cu soare, meteorologii anunta ca in perioada 12-25 martie se anunta ploi. Dupa datav de 25 martie, vremea soarele va straluci din nou pe cer,.

Parintele jocului Caritas, evacuat din casa de Politie. Ce s-a intamplat cu Ioan Stoica

Ioan Stoica, patronul celebrului joc piramidal Caritas, a fost evacuat din casa cu politia. Ioan Stoica statea in Brasov intr-o casa nationalizata. Propiretarul locuintei l-a dat afara pe barbatul in.

Cum scapi de mirosul urat din casa

In general, mirosul urat din casa provine din bucatarie si din baie, insa si dulapul cu haine sau incaltaminte ar putea fi sursa. Pentru ca mirosul placut sa va intampine chiar de la intrare,.

Iata cum poti scapa de mirosul neplacut din casa. incearca si tu acest truc

In general, mirosul urat din casa provine din bucatarie li din baie, insa si dulapul cu haine sau incaltaminte ar putea fi sursa. Pentru ca mirosul placut sa va intampine chiar de la intrare,.

Bruce Willis a revenit in forta pe marele ecran. Ce rol interpreteaza actorul care va implini 63 de ani peste cateva zile

Pelicula Death Wish. Razbunarea cel mai nou si mai palpitant film de actiune distribuit de Forum Film Romania, a intrat incepand din weekend in cinematografele de la noi din tara.

Alimentele care iti reduc pofta de mancare in mod natural. Nu trebuie sa iti lipseasca din casa

De cate ori tii o dieta iti amintesti ce inseamna sa iti fie foame cu adevarat si acesta este unul dintre motivele pentru care, de cele mai multe ori esuezi in tentativa ta de a scapa de cateva.

Tarile europene unde se traieste cel mai bine din ajutor social. Pe ce loc se situeaza Romania

Protectia sociala a reprezentat in 2016, in toate statele membre ale Uniunii Europene, cel mai important domeniu al cheltuielilor guvernamentale, iar Romania 11,6%) s-a aflat printre tarile care au alocat cel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )