Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mai multe localitati din judetul Arad au ramas fara apa potabila, iar in municipiu, presiunea este mai scazuta din cauza unor avarii

România Liberă România Liberă,
Mai multe localitati din judetul Arad au ramas fara apa potabila, iar in municipiu, presiunea este mai scazuta din cauza unor avarii

Cinci localitati din judetul Arad nu sunt alimentate cu apa potabila in retele, iar presiunea apei potabile din reteaua municipiului Arad este mai scazuta decat de obicei, din cauza avariilor aparute ca urmare a fenomenului de inghet-dezghet. continuă pe România Liberă

Mai multe scoli din judetul Vaslui au fost inchise miercuri din cauza ninsorilor

Ninsorile abundente au determinat directorii mai multor unitati de invatamant din judetul Vaslui sa suspende cursurile miercuri, 11 ianuarie.

Situatia in tara dupa ninsorile abundente: drumuri nationale inchise, mai multe localitati in bezna, intarzieri inimaginabile ale CFR. Autoritatile au amendat 14 soferi pentru lipsa anvelopelor de iarna

In ultimele ore, fortele MAI au actionat pentru deblocarea a 45 de persoane aflate in 26 de autovehicule in Ialomita, Calarasi si Constanta.

Toate soselele de pe raza judetului Braila, inchise din cauza viscolului. Opt localitati fara curent electric si mai multe trenuri anulate

Iarna a revenit in forta pe raza judetului Braila, toate drumurile judetene si nationale fiind inchise de autoritati, ca masura preventiva. Mai multe localitati au ramas fara energie electrica, iar CFR a anulat cateva trenuri.

Drumurile din judetul Arad vor fi curatate

Reprezentantii Consiliului Judetean Arad au iesit pe drumuri pentru a constata situatia esteticii rutiere pe traseul Arad-Curtici-Macea. Actiunea a fost organizata in colaborare cu primariile din Curtici si Macea.

VIDEO Blocaje de circulatie la intrarea pe Autostrada Deva Sibiu, in nodul rutier din Soimus. Ninsorile abundente au ingreunat traficul pe sosele

Traficul rutier pe mai multe sosele din judetul Hunedoara a fost ingreunat, miercuri, din cauza carosabilului acoperit cu zapada. Restrictii de circulatie au fost impuse si la intrarea pe Autostrada Deva Lugoj, in zona localitatii Soimus.

VIDEO Politistii locali au stins un incendiu izbucnit la un aparat de cafea. Focul ameninta mai multe masini

Politistii locali din Targoviste au stins la timp un incendiu care ameninta mai multe masini parcate pe strada Tudor Vladimirescu. Incendiul a izbucnit la un aparat de cafea stradal. Politistii au vazut totul pe monitoarele instalate in cadrul Centrului de Monitorizare si Supraveghere video a Municipiului Targoviste.

BILANT: 13 localitati din judetele Constanta, Braila si Buzau au ramas FARA CURENT ELECTRIC

Un numar de 13 localitati din judetele Constanta, Braila si Buzau nu au, miercuri dimineata, energie electrica din cauza viscolului, informeaza news. ro.

La Buzau, mai multe drumuri nationale si judetene au fost inchise iar o localitate a ramas fara curent electric

Patru drumuri nationale si 11 judetene, din Buzau, au fost inchise circulatiei publice, dupa cateva ore de la instituirea codului portocaliu. Mai multe masini ai caror soferi s-au aventurat la drum au ramas blocate in nameti si sute de case au ramas fara curent. Stire in curs de actualizare.

Operatiune ANTITERORISTA in capitala BELGIEI: Mai multe perchezitii, efectuate in cartierul Molenbeek din Bruxelles(FOTO)

Mai multe perchezitii au loc sambata seara in cartierul Molenbeek din Bruxelles in cadrul unui dosar de terorism gestionat de Procuratura din capitala Belgiei, informeaza rtl. be. Politia.

Gabriela Firea recunoaste ca in multe zone din Bucuresti sunt munti de zapada pe marginea drumului |FOTO

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca este primul an cand, in Bucuresti, sunt munti de zapada pe marginea drumului, in intersectii si in parcari. Astfel, operatorii de salubritate urmeaza sa o stranga si sa o transporte pe mai multe terenuri. in opinia sa, deszapezirea ar fi mult mai rapida daca Bucurestiul ar avea masini care topesc rapid zapada.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )