Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe site-uri, printre care Twitter, CNN, News York Times si Spotify, perturbate de un atac cibernetic

Adevărul Adevărul,
Mai multe site-uri, printre care Twitter, CNN, News York Times si Spotify, perturbate de un atac cibernetic

Mai multe site-uri de internet, intre care Twitter, Spotify, CNN, New York Times, Spotify si Reddit, au fost perturbate vineri, pe coasta de est a Statelor Unite ale Americii de un atac cibernetic impotriva companiei Dyn, un furnizor de servicii de internet, potrivit Reuters. continuă pe Adevărul

Metrorex anunta ca nu s-a produs niciun incendiu in statia de metrou Politehnica, dupa ce mai multe site-uri de stiri au transmis informatii despre o interventie a Pompierilor in subteran (FOTO)

Mai multe site-uri de stiri din presa centrala au anuntat miercuri dimineata ca Pompierii au fost chemati sa intervina la statia de metrou Politehnica pentru a stinge un incendiu izbucnit pe magistrala 3, pe.

Serviciile unor mari nume ale internetului, printre care Twitter, Spotify sau eBay, grav perturbate in SUA de un vast atac cibernetic

Cateva mari nume ale internetului, printre care Twitter, Spotify sau eBay au fost puternic perturbate vineri in Statele Unite de un atac informatic indreptat impotriva unui prestator de servicii, scrie AFP.

Atac fara precedent. Milioane de dispozitive electronice au picat prada hackerilor. Ei au vizat blocarea activitatii a zeci de site-uri importante, printre care Twitter, Netflix, BBC si CNN

Hackerii au lansat, vineri, un amplu atac cibernetic, care a dus la blocarea sau incetinirea activitatii unor site-uri precum Twitter, CNN, BBC, Reddit, Netflix si Spotify.

O multime de site-uri cunoscute au cedat din cauza hackerilor

Site-uri precum Twitter, Reddit si o multime de alte platforme la fel de cunoscute au avut probleme astazi, 21 octombrie, iar incidentulse pare ca a fost provocat de un atac DDoS. Atacul a fost indreptat asupra serverelor Dyn, un host DNS important. Cei de la Gizmodo scriu ca cele doua situatii sunt strans legate una [].

Controversa. Liderul Pietei Universitatii, Marian Munteanu, a primit bani de la Securitate, pentru mai multe note informative, semnate cu numele Ioan. Totusi, CNSAS a constatat ca nu a fost colaborator

Marian Munteanu a semnat, in martie 1988, un angajament cu fosta politie secreta comunista si a scris cu mana lui mai multe note informative, sub numele conspirativ Ioan, pentru care a fost remunerat cu 500 de lei. Cu toate acestea, nu a primit, in 2016, verdict de colaborator al Securitatii.

Satul de nepasarea autoritatilor: Un timisorean a postat pe internet mai multe imagini in care se poate observa cum a prins niste hoti de buzunare (VIDEO)

Urmarire ca-n filme pe strazile din viitoarea Capitala europeana. Un timisorean, satul de nepasarea autoritatilor, a decis sa-si faca singur dreptate. Barbatul a postat pe internet mai multe imagini.

Controale importante la bancile comerciale: ANAF verifica mai multe practici evazioniste la pachetele de credite vandute (VIDEO)

Bancile au intrat in vizorul ANAF. Agentia Nationala de Administrare Fiscala controleaza mai multe institutii bancare dupa ce a descoperit ca acestea ar fi recurs la practici evazioniste. in urma.

in timp ce fortele irakiene lupta sa elibereze Mosulul, jihadistii au atacat mai multe cladiri guvernamentale din orasul Kirkuk

Zeci de luptatori ai Statului Islamic au atacat mai multe cladiri guvernamentale din orasul irakian Kirkuk, preluand controlul asupra mai multor comisariate de politie, a declarat guvernatorul localitatii, Nachmeldin Karin.

Scene revoltatoare in Malaezia: Mai multe eleve, obligate sa mearga printr-o groapa plina cu apa murdara si serpi, ca parte a unui exercitiu de dezvoltare a lucrului in echipa (VIDEO)

Mai multe eleve din Malaezia au fost puse sa mearga printr-o groapa plina cu apa murdara si serpi, ca parte a unui exercitiu de dezvoltare a lucrului in echipa, organizat intr-o tabara.

Gradina zoologica din capitala Indiei a fost inchisa, dupa ce mai multe pasari au murit de gripa aviara

Gradina zoologica din Delhi a fost temporar inchisa dupa ce s-a aflat ca mai multe pasari au murit ca urmare a gripei aviare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )