Libnet.ro
UNICEF

22:30

Maia Sandu explica de ce Natalia Gavrilita beneficiaza de paza de stat: Este o necesitate legala

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu explica de ce Natalia Gavrilita beneficiaza de paza de stat: Este o necesitate legala

Presedintele Maia Sandu a confirmat ca a dispus ca premierul desemnat, Natalia Gavrilita, sa beneficieze de paza de stat. Maia Sandu a explicat ca acest lucru s-a facut in conformitate cu legislatia. continuă pe Adevărul

Maia Sandu: Daca Guvernul Gavrilita va fi votat, acesta are un plan si se va apuca de lucru

Presedintele Maia Sandu a declarat ca, in cazul in care Guvernul Nataliei Gavrilita va fi votat saptamana aceasta, are un plan si se va apuca de lucru. Iar daca acesta nu va fi votat, pe cine va desemna premier in cea de-a doua tentativa va anunta ulterior. Astept decizia Parlamentului si dupa aceea o sa anunt care este actiunea mea de mai departe, a declarat Maia Sandu, luni, in cadrul unei conferinte de presa, transmite IPN.

Natalia Gavrilita, convinsa ca nu va fi votata in functia de premier:Nu cred ca deputatilor socialisti li se va ridica mana cand vor vedea programul nostru

Candidatul desemnat la functia de prim-ministru, Natalia Gavrilita, se arata convinsa ca Guvernul ei nu va primi vot de incredere din partea Parlamentului si se va merge la alegeri parlamentare anticipate. Gavrilita considera ca sunt putine sanse ca deputatii socialisti si a cei controlati de fugarul Ilan Sor sa voteze pentru investirea noului Guvern.

Premierul desemnat, Natalia Gavrilita, depune demersul pentru a se prezenta in Parlament

Candidatul desemnat la functia de premier, Natalia Gavrilita, a depus la Secretariatul Parlamentului demersul pentru prezentarea sa si a echipei de ministri in plen. Informatia a fost confirmata pentru IPN de catre secretarul general al legislativului, Adrian Albu.

Natalia Gavrilita: Avem sanse putine sa primim votul de incredere al Parlamentului pentru ca suntem un Guvern anticoruptie

Premierul desemnat, Natalia Gavrilita, spune ca echipa guvernamentala pe care o va propune saptamana viitoare in Parlament are sanse putine sa treaca testul Legislativului, intrucat este un Guvern care va lovi in coruptie si in schemele de delapidare a banilor publici, transmite IPN.

Igor Dodon: Maia Sandu nu este primul presedinte care a fost in vizita la Paris. Si eu am fost la Palatulelysee, in 2018

Igor Dodon le recomanda consilierilor Maiei Sandu sa fie mai atenti cand acestia scriu discursuri pentru presedintele tarii. Dodon sustine ca informatia precum ca Maia Sandu este primul sef de stat din Repubica Moldova care a vizitat Parisul in ultimii 24 de ani este una eronata, subliniind ca si dansul a fost la Paris, in 2018.

Maia Sandu confirma ca vrea sa aiba o intalnire cu membrii CSM:Discutiile vor fi despre reforma justitiei

Presedintele Maia Sandu a declarat ca inca nu a avut o intalnire cu membrii Consiliului Suprem al Magistraturii CSM), dar a precizat ca intentioneaza sa organizeze o asemenea intrevedere.

Maia Sandu: Dialogul activ cu Franta e important pentru dialogul Moldovei cu UE

Presedintele Maia Sandu a declarat ca Parisul este una dintre cele mai importante capitale europene, atat in contextul colaborare bilaterala, cat si al relatiei Republicii Moldova cu Uniunea Europeana. in context european, Franta este tara care va detine Presedintia Consiliului Uniunii Europene in 2022, iar anul acesta Uniunea Europeana va determina asistenta pentru Republica Moldova pentru urmatorii sapte ani, transmite IPN.

Maia Sandu: Ala Nemerenco este o persoana integra

Ala Nemerenco este o persoana integra, tocmai de asta am invitat-o in echipa mea, asa a raspuns presedintele Maia Sandu la acuzatiile lansate in spatiul public de presa afiliata lui Igor Dodon, despre faptul ca Ala Nemerenco ar detine mai multe companii in Romania.

Emmanuel Macron o indeamna pe Maia Sandu sa faca reforme curajoase in Republica Moldova

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a indemnat-o pe Maia Sandu, presedinta Republicii Moldova, sa faca reforme curajoase pentru a intari statul de drept, relateaza AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )