Libnet.ro
UNICEF

16:30

Maia Sandu intreprinde o vizita oficiala in SUA

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu intreprinde o vizita oficiala in SUA

Prim-ministrul Maia Sandu intreprinde, in perioada 18-19 septembrie, o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii. Programul vizitei include o serie de intrevederi cu oficiali americani de rang inalt, reprezentanti ai mediului de afaceri din SUA, dar si cu cetatenii Republicii Moldova stabiliti la Washington, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Premierul Republicii Moldova, vizita oficiala in SUA. Cu cine se vor intalni Maia Sandu si delegatia de peste Prut la Washington

Maia Sandu, premierul Republicii Moldova, se va intalni cu Mike Pompeo, seful diplomatiei americane, pe 18 septembrie, in SUA, potrivit tv8. md. Asadar, primul-ministru de peste Prut a plecat, in cele din.

Maia Sandu: Momentul in care vom putea rasufla cu usurare si speranta ca Moldova are un Procuror General demn si integru inca e departe Ce reusita a subliniat premierul moldovean

Maia Sandu, premierul Republicii Moldova, a afirmat, luni seara, ca adoptarea modificarilor la Legea Procuraturii, in forma inaintata de Guvern, demonstreaza ca sistemul construit in Justitie de oligarhul.

Viorica Dancila, vizita oficiala in Statele Unite ale Americii

Viorica Dancila va face o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii. Premierul va avea o intalnire la New York cu reprezentanti ai mediului de afaceri, organizata de Camera de Comert.

Viorica Dancila da detalii despre vizita in SUA: Voi avea mai multe intalniri cu oficiali americani Reprezentantii Guvernului nu au avansat pana acum nici un nume important cu care ar urma sa se vada premierul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila, candidatul PSD pentru functia de presedinte, pleaca intr-o vizita oficiala peste Ocean, unde se va intalni cu mai multi oficiali americani. Dancila a precizat, marti,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )