Libnet.ro
UNICEF

17:16

Malaysia Airlines MH17, doborat peste Ucraina: cine este vinovat?

Adevărul Adevărul,
Malaysia Airlines MH17, doborat peste Ucraina: cine este vinovat?

Un avion Malaysia Airlines a fost doborat in Ucraina, in apropierea granitei cu Rusia. Zborul MH17 zbura de la Amsterdam la Kuala Lumpur. Expertii sunt impartiti in pareri. Unii spun ca ucrainenii sunt vinovati, altii ca rusii. continuă pe Adevărul

FOTO Malaysia Airlines MH17 doborat in Ucraina: olandezul care si-a anticipat moartea pe Facebook

Dupa ce avionul Malaysia Airlines MH 17 a fost confirmat ca doborat in estul Ucrainei, incep sa apara povestile dramatice ale acestui moment. Unul dintre ele? Un pasager care si-a anticipat propria moarte la plecarea din Amsterdam.

Malaysia Airlines MH17 zbura pe culoarul aerian L980, unul dintre cele mai aglomerate drumuri spre Asia

Un avion Boeing 777 care a apartinut Malaysia Airlines, zborul MH17, s-a prabusit in estul Ucrainei dupa ce a fost doborat de o racheta de la sol. Zborul era pe culoarul aerian L980, unul dintre cele mai importante pentru zborurile comerciale europene.

Cum arata si ce poate face sistemul sol-aer Buk, care a provocat prabusirea avionului Malaysia Airlines in Ucraina

Un avion Malaysia Airlines a fost doborat in aceasta seara la granita dintre Ucraina si Rusia de un lansator de rachete Buk, de origine sovietica. Nu este clar cine este vinovat de prabusirea avionului Malaysia Airlines.

Cum arata si ce poate face sistemul sol-aer Buk, care ar fi provocat prabusirea avionului Malaysia Airlines in Ucraina

Un avion Malaysia Airlines a fost doborat in aceasta seara la granita dintre Ucraina si Rusia de un lansator de rachete Buk, de origine sovietica. Nu este clar cine este vinovat de prabusirea avionului Malaysia Airlines.

Premierul Malaysiei se declara socat de prabusirea avionului Malaysia Airlines in Ucraina

Premierul malaezian Mohd Najib Tun Razak s-a declarat socat, joi, vorbind despre avionul Malaysia Airlines prabusit in Ucraina, la 50 km distanta de granita cu Ucraina, in contextul in care un avion al.

Obama si Putin au discutat despre prabusirea avionului companiei Malaysia Airlines in Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a discutat la telefon cu omologul sau rus, Vladimir Putin, despre prabusirea avionului companiei Malaysia Airlines in estul Ucrainei. Discutia telefonica a avut ca s.

Un avion al Malaysia Airlines, avand 295 de oameni la bord, s-a prabusit in apropierea granitei dintre Ucraina si Rusia: Aeronava ar fi fost doborata de o racheta

UPDATE 18:48 Compania aeriana Malaysia Airlines a confirmat ca a pierdut contactul cu avionul Boeing 777, toate persoanele de la bord pierzandu-si viata in acest tragic accident. UPDATE 18:44 Un.

Cine este noul iubit al Monicai Birladeanu

Monica Birladeanu este implicata de aproape un an intr-o noua relatie, dupa despartirea de producatorul de film Bobby Paunescu. Noul partener al actritei este fotograf, regizor, cel care a lansat o cunoscuta publicatie de moda. Iata despre cine este vorba.

REVISTA PRESEI: Cine este personajul-cheie din spatele noilor descoperiri de petrol ale Petrom

Gandul arata care au fost argumentele ce i-au convins pe parlamentari sa voteze in unanimitate proictul de lege privind reducerea CAS. Capital prezinta topul celor mai mari santiere din Bucuresti. Hotnews explica cum isi da Romania cu stangul in dreptul la nominalizarea comisarului european. Ziarul Financiar dezvaluie cine este personajul-cheie din spatele noilor descoperiri de petrol ale Petrom. Adevarul anunta ca ruta cea mai scurta spre Grecia, prin Vama Makaza, e redeschisa de joi dupa-amiaza traficului. Wall-Street arata cum ar fi evoluat salariile sefilor marilor companii listate din Romania daca ar fi fost platiti ca in vest. Ziare. com scrie despre cum hranesc niste tineri sarmanii din Cluj. Sport. ro anunta care sunt posibilele aversare ale Stelei inainte de play-off.

Un avion al Malaysia Airlines, avand 295 de oameni la bord, a fost doborat in apropierea granitei dintre Ucraina si Rusia: Ponta spune ca nu se aflau romani la bord

UPDATE 21:57 Directorul Eurocontrol, institutie care supravegheaza traficul aerian din Europa, spune ca spatiul aerian al Ucrainei este inchis, ca urmare a accidentului. UPDATE21:49 Presedintele Traian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2719 seconds )