Libnet.ro
UNICEF

05:00

Malta: Roman condamnat la 14 ani de inchisoare pentru trafic de droguri

B1 B1,
Malta: Roman condamnat la 14 ani de inchisoare pentru trafic de droguri

Un roman gasit vinovat de trafic de droguri a fost condamnat la 14 ani de inchisoare, in Malta. Barbatul a fost condamnat la 14 ani de inchisoare si la plata unei amenzi de 25. 000 de euro, pentru trafic de. continuă pe B1

Vaslui: Barbat condamnat la 20 de ani inchisoare pentru ca si-a violat in mod repetat fiicele

Un barbat de 42 de ani, din judetul Vaslui, a fost condamnat definitiv la 20 de ani si 8 luni de inchisoare pentru viol, tentativa de viol si incest, dupa ce a recunoscut ca si-a abuzat sexual fiicele, in.

Roman condamnat la 14 ani de inchisoare, in Malta, pentru trafic de droguri

Un cetatean roman gasit vinovat de trafic de droguri a fost condamnat la 14 ani de inchisoare, in Malta, relateaza presa malteza. Potrivit publicatiei Malta Independent, romanul a fost condamnat la.

Doljean, condamnat la trei ani de inchisoare pentru ca a incercat sa mituiasca un politist

Marin Pelea, in varsta de 47 de ani, din comuna doljeana Motatei, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru dare de mita.

Condamnat la 14 ani de inchisoare pentru talharie: un barbat din Alba Iulia s-a folosit de concubina prostituata pentru a agresa un client

Un barbat din Alba Iulia, cu cazier de invidiat, va face 14 ani de puscarie. Cristea Gavrila Florin este autorul, in decursul ultimilor ani, a trei infractiuni de talharie. Pentru una dintre acestea s-a folosit de concubina sa, care se prostitua si impreuna cu care a sustras prin violenta o suma de bani de la un client.

Avocata a Baroului Bucuresti, cercetata de DNA pentru trafic de influenta.

O avocata a Baroului Bucuresti, Georgeta Lavinia Marin, este cercetata penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta, potrivit unui comunicat de presa al DNA. In perioada mai octombrie 2013, inculpataar fi pretins suma de 1. 500 de euro de la un denuntator, urmand ca in schimbul banilor sa intervina pe langa ofiterul de politie ce avea in instrumentare dosarul penal in care era cercetat denuntatorul, astfel incat sa fie intocmita o propunere de .

Malta: Un roman cara in bagaj droguri in valoare de 115.000 de euro.

Un cetatean roman gasit vinovat de trafic de droguri a fost condamnat la 14 ani de inchisoare, in Malta, potrivit presei locale citate de Mediafax. Potrivit publicatiei Malta Independent, romanul a fost condamnat la 14 ani de inchisoare si la plata unei amenzi de 25. 000 de euro, pentru trafic de cocaina si heroina. Barbatul a fost arestat la Aeroportul international din Malta, iar in bagajul sau au fost gasite 1. 000 de grame de heroina, cu o valoare de piata de 45. 000 de euro, si 900 de grame .

Profesorul de la Medicina, care a luat mita de la 32 de studenti, a fost condamnat la 2 ani de inchisoare

Lazar Onisai a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare, iar timp de cinci an ii s-au interzis mai multe drepturi civile. Sentinta data de magistratii Tribunalului Brasov poate fi atacata cu recurs. Profesorul care a fost in trecut si prodecan la Medicina a fost prins in flagrant in timp de lua mita de un investigator sub acoperire.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )