Libnet.ro
UNICEF

22:15

Mama Monicai Gabor a murit strivita de o stanca la pestera Polovragi

Hotnews Hotnews,
 Mama Monicai Gabor a murit strivita de o stanca la pestera Polovragi

Veronica Bulai, mama Monicai Gabor - fosta sotie a omului de afaceri Irinel Columbeanu, a murit joi dimineata dupa ce a fost strivita de o stanca, anunta B1 Tv. Femeia se afla, impreuna cu un grup de turisti, in excursie la Pestera Polovragi din judetul Gorj. continuă pe Hotnews

VIDEO ARHIVA Mama Monicai Gabor a murit strivita de o stanca la pestera Polovragi

Veronica Bulai 54 de ani), mama Monicai Gabor - fosta sotie a omului de afaceri Irinel Columbeanu, a murit joi dupa ce a fost strivita de o stanca, anunta B1 Tv. Femeia se afla, impreuna cu un grup de turisti, in excursie la Pestera Polovragi din judetul Gorj.

Mama Monicai Gabor a fost omorata de o stanca la Pestera Polovragi

Mama Monicai Gabor, Veronica Bulai, a fost omorata de o stanca la Pestera Polovragi, potrivit unor surse citate de B1 TV. Femeia, care facea parte dintr-un grup de turisti, a murit pe loc. Incidentul a avut loc.

Mama Monicai Gabor a fost omorata de o stanca la Pestera Polovragi (VIDEO)

Mama Monicai Gabor, Veronica Bulai, a fost omorata de o stanca la Pestera Polovragi, relateaza B1 TV. Femeia, care facea parte dintr-un grup de turisti, a murit pe loc. Incidentul a avut loc la 50 metri de.

Mama Monicai Gabor a murit in Gorj, lovita de o stanca

Mama Monicai Gabor a fost victima unui accident nefericit petrecut in judetul Gorj. Veronica se afla in apropiere de Pestera Polovragi, cand o stanca s-a prabusit peste ea.

UPDATE Mama Monicai Gabor a murit in Gorj, lovita de o stanca

Mama Monicai Gabor a fost victima unui accident nefericit petrecut in judetul Gorj. Veronica se afla in apropiere de Pestera Polovragi, cand o stanca s-a prabusit peste ea.

Tragedie! Mama Monicai Gabor a murit strivita de o stanca!

Veronica Gabor, mama Monicai si a Ramonei Gabor, a murit dupa ce o stanca dintr-un versant s-a desprins si s-a prabusit peste ea. Femeia nu a supravietuit impactului. Continue reading .

Mama Monicai Gabor a murit pe munte, la Polovragi.

Piatra care a lovit-o pe femeie in cap avea sapte kilograme, potrivit estimarilor medicilor veniti la fata locului. --- Mama Monicai Gabor a murit, joi dupa-amiaza, in drum spre pestera Polovragi, dupa ce o bucata de stanca s-a desprins de pe un versant si i-a cazut in cap. Potrivit politiei, femeia facea parte dintr-un grup de 17 turisti care venisera din Bacau pentru a vizita pestera Polovragi. In timp ce se deplasau pe drumul forestier, mama Monicai Gabor a fost lovita de bucata .

SURSE: Mama Monicai Gabor a murit pe munte, la Polovragi.

Mama Monicai gabor a murit in pestera de la Polovragi, in judetul Gorj, dupa ce o bucata de stanca din tavanul pesterii s-a desprins si a cazut peste ea, potrivit B1TV. Femeia facea parte dintr-un grup de turisti. Tragedia s-a produs la 50 de metri de intrarea in pestera. Veronica Bulai a murit pe loc. Potrivit Realitatea. net, un echipaj al ambulantei se indreapta catre locul accidentului. Stire in curs de actualizare.

Mama Monicai Gabor a murit in urma unui incident petrecut la Pestera Polovragi

Mama Monicai Gabor, Veronica Bulai 54 de ani), a murit joi, in timp ce vizita Pestera Polovragi, aflata in judetul Gorj. Din primele informatii, se pare ca mama vedetei ar fi fost lovita in cap de o.

MAMA MONICAI GABOR a murit pe munte, la Polovragi. Cum s-a intamplat TRAGEDIA.

La fiecare cateva secunde, un mesaj de condoleante este postat pe pagina de facebook a Monicai Gabor. Sincere condoleante. mi-e groaza numai la gandul cand vei afla aceasta veste. am inteles ca inca nu ai aflat. fii tare,asta e viata. cateodata mai pierdem si pe cineva drag noua! D-zeu sa o odihneasca in pace!!!, scrie un admirator al Monicai Gabor pe pagina ei de Facebook. ---- Mama Monicai Gabor ar fi coborat din autocar pentru a face poze. In cateva momente, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2531 seconds )