Libnet.ro
UNICEF

01:06

Mama ei a murit dupa ce a sarit cu ea in brate, de la etajul 7. Gestul socant facut de tanara dupa 15 ani de la tragedie

Antena3 Antena3,
Mama ei a murit dupa ce a sarit cu ea in brate, de la etajul 7. Gestul socant facut de tanara dupa 15 ani de la tragedie

Yazmina Howard avea doar trei ani atunci cand mama ei, Maxine Carr, a sarit intentionat de la etajul 7, al unui bloc din Maidstone, Kent, in timp ce o tinea in brate. Femeia in varsta de 33 de ani a murit,. continuă pe Antena3

Un tanar de 19 ani a murit dupa ce a cazul de la etajul cinci al unui bloc

Un tanar de 19 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 5 al blocului in care locuia. Salvatorii l-au resuscitat la fata locului, dar si la spital. in ciuda eforturilor disperate, nu a mai putut fi readus.

TRAGIC! O femeie din Iasi a murit dupa o operatie de hernie de disc. Rudele au formulat plangere de malpraxis

Rudele unei femei, in varsta de 61 de ani, care a murit dupa o operatie de hernie de disc, au formulat plangere de malpraxis impotriva medicilor de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Femeia a fost.

Italia: Un roman a murit dupa ce a sarit gardul unui parc

Un roman, in varsta de 50 de ani, a fost gasit mort, luni dimineata, intr-un parc aflat in apropiere de Milano, Italia. Acesta a fost gasit mort in parcul Villa Ghirlanda din Cinisello Balsamo, la cativa .

Caz incredibil in Italia! Un roman a murit, dupa ce a sarit gardul ca sa ajunga intr-un parc

Un roman, in varsta de 50 de ani, a fost gasit fara viatain parcul Villa Ghirlanda Silva din Cinisello Balsamo, in apropiere de Milano. Trupul barbatului, care avea o rana vizibila la un picior, a.

SOCANT: Un barbat de doar 29 de ani A MURIT dupa ce a vizitat un parc acvatic. A fost UCIS de o amiba care DEVOREAZA CREIERUL (FOTO)

Un barbat din Atlantic County, New Jersey, a avut parte de o moarte cumplita. Fabrizio Stabile, un surfer care avea doar 29 de ani, a fost ucis de o amiba care mananca din creierul uman, dupa o vizita pe care.

DOLIU in lumea sportului! Un fotbalist A MURIT dupa ce a fost iNJUNGHIAT in OCHI la o petrecere. Avea doar 21 de ani... (FOTO)

Lumea sportului este in doliu! Un fotbalist columbian, in varsta de doar 21 de ani, a murit intr-un mod cumplit. Leyder Ortiz Palacios era component al echipei Orsomarso Sportivo Clube, a incetat din viata,.

Tragedie in Turcia: Trei romani au murit dupa ce microbuzul ce ii preluase de la aeroport s-a izbit de un copac (VIDEO)

Vacanta in Turcia s-a incheiat brusc si tragic pentru o familie de romani. Doi soti impreuna cu fiica lor au murit chiar in drumul spre hotel, dupa ce microbuzul ce ii preluase de la aeroport s-a izbit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )