Libnet.ro
UNICEF

08:30

Managerul Spitalului Floreasca, dupa demisiile in bloc: Sper ca medicii sa inteleaga ca au depus un juramant in slujba pacientului si sa nu se lase manipulati (VIDEO)

B1 B1,
Managerul Spitalului Floreasca, dupa demisiile in bloc: Sper ca medicii sa inteleaga ca au depus un juramant in slujba pacientului si sa nu se lase manipulati (VIDEO)

Demisii in bloc la Spitalul Floreasca. 15 medici de la Serviciul de Urgenta al Spitalului Floreasca din Capitala si-au dat demisia, anuntand ca urmeaza si mai multe demisii, lasand personalul. continuă pe B1

Reactia managerului de la Floreasca, dupa demisiile in masa: Nu raspund la presiunile facute de grupuri de interese

Managerul interimar de la Spitalul Floreasca din Capitala a spus, miercuri, dupa ce jumatate dintre medici si-au prezentat demisia, ca el nu raspunde presiunilor si vrea respectarea.

Demisii in bloc la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Managerul spitalului: vor fi anunturi de angajari. EXCLUSIV AUDIO

17 medici de la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului Floreasca si-au dat demisia in urma presiunii psihologice si a modului de comportare a managerului interimar al spitalului, medicul Sorin Paun. Este vorba despre jumatate dintre cei 31 de medici angajati la SMURD Bucuresti. Doctorii sunt nemultumiti de lipsa medicamentelor si de comportamentul managerului spitalului, care a fost instalat in functie in primavara acestui an. Medicii spun ca vor ramane in preaviz doua saptamani, asa ca activitatea spitalului nu va fi perturbata pe termen scurt.

Cincisprezece medici de la UPU a Spitalului Floreasca au demisionat, reclamand probleme cu managerul Sorin Paun

Demisii in lant la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului de Urgenta Floreasca, unde si-au anuntat demisiile un numar de 15 medici, ei reclamand activitatea managerului Sorin Paun. Doctorii se plang de modul in care acesta gestioneza activitatea.

Medic de la Floreasca: Dupa ce plecam, avionul SMURD si elicopterul vor sta la sol

Unul dintre medicii demisionari de la Spitalul Floreasca a declarat ca, dupa ce perioada de preaviz va expira, va fi nevoie ca spitalul sa gaseasca alti doctori, altminteri avionul, elicopterul si ambulantele SMURD Bucuresti cu medic nu vor mai pleca.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )