Libnet.ro
UNICEF

17:45

Mancare, alimentatie sanatoasa si hartie igienica. Jurnal ANTI-COVID 19. Ziua a cincea

Hotnews Hotnews,
 Mancare, alimentatie sanatoasa si hartie igienica. Jurnal ANTI-COVID 19. Ziua a cincea

Coronavirus. Alimentatie sanatoasa sau modificata genetic. Tot aia e. Cu cat gatim si mancam compulsiv, cu atat ne dispar pofta de mancare si, bineinteles, ne apare burta. Ne automatizam. Gatit-mancat-mers la toaleta-mers la magazin. Omul animal. Nu e cazul sa mai si gandim? Sa fim cumpatati? Nu uita! Trupul nostru nu mai consuma energie. Sta acasa. Doar mintea e infricosata, nimic mai mult. Ecuatia asta duce la animalizare. Mancatul cu lingura pe stres duce la bulimie. Este momentul de cumpatare. Cumpatare. Trupul trebuie sa ia si ceva pauze. Altfel, cine scapa de coronavirus poate da in belele mai mari. Boli de inima, de stomac, de ficat. continuă pe Hotnews

Mancare, alimentatie sanatoasa si hartie igienica. Jurnal ANTI-COVID 19. Ziua a cincea

Coronavirus. Alimentatie sanatoasa sau modificata genetic. Tot aia e. Cu cat gatim si mancam compulsiv, cu atat ne dispar pofta de mancare si, bineinteles, ne apare burta. Ne automatizam. Gatit-mancat-mers la toaleta-mers la magazin. Omul animal. Nu e cazul sa mai si gandim? Sa fim cumpatati? Nu uita! Trupul nostru nu mai consuma energie. Sta acasa. Doar mintea e infricosata, nimic mai mult. Ecuatia asta duce la animalizare. Mancatul cu lingura pe stres duce la bulimie. Este momentul de cumpatare. Cumpatare. Trupul trebuie sa ia si ceva pauze. Altfel, cine scapa de coronavirus poate da in belele mai mari. Boli de inima, de stomac, de ficat.

VIDEO Premierul Olandei le transmite concetatenilor sai sa stea linistiti, exista suficienta hartie igienica pentru urmatorii zece ani

Mark Rutte le-a dat asigurari joi olandezilor, in contextul pandemiei noului coronavirus, ca exista suficienta hartie igienica, relateaza Reuters.

Premierul Olandei, schimb de replici cu clienta unui supermarket: Aveti suficienta hartie igienica?

Premierul Olandei le da asigurari cetatenilor ca tara are suficienta hartie igienica cat sa le ajunga tuturor pentru urmatorii 10 ani, la cateva zile dupa ce olandezii au golit rafturile din magazine, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Producatorii de hartie igienica nu mai fac fata: Lucram non-stop! E fara precedent ce se intampla

Producatorii de hartie igienica nu mai fac fata. Si ei incearca sa-si limiteze productia de teama ca muncitorii sa nu se imbolnaveasca, iar altii lucreaza deja la capacitate maxima si sustin ca nu mai fac fata cererii uriase.

Compania care va produce vaccinul antiCovid-19, finantata de Comisia Europeana cu 80 de milioane de euro. Cand va fi testat vaccinul

Compania care va produce vaccinul antiCovid-19 a primit din partea Comisiei Europene o finansare de 80 de milioane de euro.

Coronavirus in Olanda: Ministrul Sanatatii demisioneaza iar premierul Rutte asigura populatia ca exista destula hartie igienica pentru 10 ani

Ministrul olandez al Sanatatii, Bruno Bruins, a demisionat joi dupa ce cu o zi in urma a cazut din picioare in timpul unei dezbateri parlamentare legate de epidemia cu noul coronavirus, din cauza epuizarii, dupa cum a spus acesta, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )