Libnet.ro
UNICEF

23:30

Manchester United, Juventus si FC Basel in optimile Ligii Campionilor; Atletico Madrid va juca in Liga Europa

Adevărul Adevărul,
Manchester United, Juventus si FC Basel in optimile Ligii Campionilor; Atletico Madrid va juca in Liga Europa

Formatiile Manchester United, FC Basel si Juventus Torino au obtinut calificarea in optimile de finala ale Ligii Campionilor, dupa meciurile din etapa a sasea, ultima, a fazei grupelor. Atletico Madrid, care a terminat pe locul 3 in grupa C, va juca in 16-imile Ligii Europa. continuă pe Adevărul

Liga Campionilor: Atletico Madrid paraseste competitia. Revansa lui Bayern cu PSG. Manchester United, Juventus si FC Basel in optimi

Formatiile Manchester United, FC Basel si Juventus Torino au obtinut calificarea in optimile de finala ale Ligii Campionilor, dupa meciurile din etapa a sasea, ultima, a fazei grupelor. Atletico Madrid, care a terminat pe locul 3 in grupa C, va juca in 16-imile Ligii Europa. Bayern si-a luat revansa in fata lui PSG castigand cu 3-1.

Liverpool, FC Sevilla, Sahtior si FC Porto in optimile Ligii Campionilor; Napoli va juca in Liga Europa

Formatiile Liverpool, FC Sevilla, Sahtior Donetk si FC Porto au obtinut calificarea in optimile de finala ale Ligii Campionilor, dupa meciurile din etapa a sasea, ultima, a fazei grupelor. Echipa lui Vlad Chiriches, Napoli, va juca in 16-imile Ligii Europa.

Manchester United, serie impresionanta de meciuri fara infrangere acasa

Revenita in Champions League dupa castigarea Europa League sezonul precedent, Manchester United a castigat grupa din care a facut parte cu victorie, scor 2-1, in fata celor de la CSKA Moscova pe teren propriu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )