Libnet.ro
UNICEF

20:45

Manifestatii de sustinere in intreaga lume pentru Revolutia umbrelelor din Hong Kong

România Liberă România Liberă,
Manifestatii de sustinere in intreaga lume pentru Revolutia umbrelelor din Hong Kong

Revolutia umbrelelor din Hong Kong a dat nastere la zeci de manifestatii de sustinere in intreaga lume dupa ce zeci de mii de manifestanti au protestat pasnic chiar de Ziua Nationala a Chinei. continuă pe România Liberă

VIDEO. Manifestatii de sustinere in intreaga lume pentru Revolutia umbrelelor din Hong Kong

Revolutia umbrelelor din Hong Kong a dat nastere la zeci de manifestatii de sustinere in intreaga lume dupa ce zeci de mii de manifestanti au protestat pasnic chiar de Ziua Nationala a Chinei.

Revolutia umbrelelor din Hong Kong genereaza manifestatii de sustinere peste tot in lume. Nu ne puteti ucide pe toti

In timp ce zeci de manifestanti prodemocratie s-au reunit miercuri la Hong Kong pentru o demonstratie de forta de Ziua Nationala a Chinei, noi sustineri s-au facut auzite din diverse parti ale.

Revolutia umbrelelor din Hong Kong, sustinere din mai multe parti ale lumii

Manifestarile prodemocratie din Hong Kong, care au reunit zeci de oameni pentru o demonstratie de forta de Ziua Nationala a Chinei, a starnit un val de sustineri in diverse parti ale globului, relateaza AFP.

Bucharest Forum 2014. Lideri politici si afaceristi din intreaga lume se reunesc la Bucuresti

Lideri politici si afaceristi din intreaga lume se reunesc la Bucuresti in cadrul celei de-a treia editii a conferintei Bucharest Forum 2014, organizata de Institutul Aspen. Evenimentul se va desfasura la.

1 milion de euro pentru accesul romanilor din mediul rural la servicii medicale, in bugetul UE pe anul 2015

Fonduri de 1 milion de euro urmeaza sa fie investite in Romania pentru accesul populatiei din mediul rural la servicii medicale, conform unui amendament initiat de un eurodeputat roman la bugetul UE pe anul 2015, aprobat marti de Comisia pentru bugete a Parlamentului European.

Revolutia umbrelelor a continuat la Hong Kong. Efectele s-au resimtit puternic in toata lumea

A treia zi de proteste a fost una lipsita de violente la Hong Kong, unde zeci de mii de oameni au iesit din nou in strada pentru a cere organizarea alegerilor libere, fara interventia guvernului chinez. Miscarea.

Sfarsit cumplit pentru o tanara din Capitala. A ars complet in masina care s-a izbit frontal de un camion

Sfarsit cumplit pentru o tanara din Capitala care circula pe o sosea din judetul Buzau. Femeia a ars de vie dupa ce masina pe care o conducea a intrat pe contrasens, s-a izbit de un camion si a luat foc.

Ioana Petrescu spune ca eliminarea taxei pe stalp pentru platformele petroliere din Marea Neagra este prevazuta intr-un amendament depus la Camera Deputatilor

Ministrul Finantelor Publice, Ioana Petrescu, a revenit miercuri cu declaratii legate de eliminarea taxei pe constructii speciale pentru sondele aflate in Marea Neagra. Petrescu a explicat ca eliminarea taxei este prevazuta intr-un amendament depus in Comisia de Buget-Finante din Camera Deputatilor, la legea privind impozitarea constructiilor speciale. Reamintim ca anuntul Ioanei Petrescu ca vor fi exceptate de la impozitare constructiile situate pe platformele off-shore de exploatare din Marea Neagra au starnit o serie de discutii.

Perchezitii DNA la Agentia pentru Protectia Mediului din Alba Iulia, intr-un caz de coruptie

Procurorii anticoruptie efectueaza, miercuri, doua perchezitii in Alba Iulia, intr-un dosar de coruptie. Este vizata si Agentia pentru Protectia Mediului Alba, sustin surse judiciare citate de Mediafax.

Schimb de replici intre ministrul energiei si ministrul finantelor pe tema eliminarii taxei pe stalp pentru constructiile petroliere din Marea Neagra. Nicolescu: Nu-mi plac exceptiile/ Petrescu: Sondele nu sunt pe teritoriul Romaniei

Anuntul privind renuntarea la aplicarea taxei pe constructiile speciale in cazul sondelor petroliere aflate in Marea Neagra a provocat un schimb de replici intre ministrul finantelor, Ioana Petrescu, si ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu. Acesta a spus ca lui, personal, nu-i plac exceptiile. La scurt timp, Ioana Petrescu a afirmat ca exceptia s-ar aplica echipamentelor off-shore care nu se gasesc in apele teritoriale ale Romaniei. Totul a pornit de la promisiunea Ioanei Petrescu de la inceputul saptamanii ca vor fi exceptate de la impozitare constructiile situate pe platformele off-shore de exploatare din Marea Neagra.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )