Libnet.ro
UNICEF

08:30

Manifestatii violente la Istanbul in urma unui accident de munca grav

România Liberă România Liberă,
Manifestatii violente la Istanbul in urma unui accident de munca grav

Sute de persoane au protestat duminica la Istanbul, dupa moartea a zece turci intr-un accident de munca pe un santier de constructii, determinand politia sa foloseasca gaze lacrimogene pentru dispersarea lor, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Doi morti si sapte raniti, in urma unui accident produs intre Arad si Timisoara

Doua persoane au murit si alte sapte au fost ranite, joi dupa-amiaza, in urma unui accident produs in pe DN 69, intre Arad si Timisoara. in accident au fost implicate un microbuz de pasageri si un.

Trei persoane au murit si alte doua au fost ranite in urma unui accident rutier produs de un motociclist

Trei persoane au murit si alte doua au fost grav ranite dupa ce, in noaptea de vineri spre sambata, un motociclist a produs un accident in apropiere de Capitala. Politistii au inceput o ancheta si vor sa afle cum s-a produs accident si daca in acea zona avea loc o cursa ilegala.

Cinci raniti in urma unui accident rutier produs intre Chiesd si Sarmasag

Un gav accident de circulatie a avut loc vineri dupa-amiaza pe DJ 108 F, intre localitatile salajene Chiesd si Sarmasag. in accident au fost implicate doua autoturisme, cinci persoane fiind ranite.

Un militar roman a murit in urma unui accident care a avut loc in Germania

Un militar roman a decedat si alti patru au fost raniti intr-un accident care a avut loc vineri, pe timpul desfasurarii exercitiului multinational Saber Junction 14, in Centrul de Instruire din Hohenfels,.

Manifestatii violente la Istanbul, in urma decesului a zece muncitori turci. Acesta nu este un accident, este o crima!

Sute de persoane au protestat duminica la Istanbul, dupa moartea a zece turci intr-un accident de munca pe un santier de constructii, determinand politia sa foloseasca gaze lacrimogene pentru dispersarea lor,.

Manifestatii violente la Istanbul, in urma decesului a zece muncitori turci

Sute de persoane au protestat duminica la Istanbul, dupa moartea a zece turci intr-un accident de munca pe un santier de constructii, determinand politia sa foloseasca gaze lacrimogene pentru dispersarea lor,.

Manifestatii violente la Istanbul in urma decesului a zece muncitori

Sute de persoane au protestat duminica la Istanbul, dupa moartea a zece turci intr-un accident de munca pe un santier de constructii, determinand politia sa foloseasca gaze lacrimogene pentru dispersarea lor, relateaza Mediafax.

VIDEO Proteste violente la Istanbul in urma decesului celor zece muncitori turci

Sute de persoane au protestat duminica la Istanbul, dupa moartea a zece turci intr-un accident de munca pe un santier de constructii, determinand politia sa foloseasca gaze lacrimogene pentru dispersarea lor, relateaza AFP.

Peste 30 de mineri au fost blocati in subteran in urma unui cutremur, in Bosnia

Treizeci si patru de mineri au fost blocati in subteran si doi au fost raniti, joi, in galeriile unei mine de carbune din Zenica, in centrul Bosniei, in urma unui cutremur, au anuntat surse oficiale, citate de AFP.

5 mineri au murit intr-o mina din Bosnia, in urma unui cutremur

Cinci mineri au fost ucisi in urma unei explozii de gaz produse intr-o mina de carbune din Bosnia si Hertegovina dupa un cutremur, in timp ce 29 au fost salvati dupa ce s-au aflat blocati timp de 20 de ore.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )