Libnet.ro
UNICEF

21:30

MARCEL CIOLACU: il invit pe Eugen Teodorovici sa se alature echipei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: il invit pe Eugen Teodorovici sa se alature echipei

Marcel Ciolacu a anuntat ca va lansa o invitatie pentru ca Eugen Teodorovici sa faca parte din echipa PSD aleasa la Congres. continuă pe Ziarul Bursa

MARCEL CIOLACU: Sa il invitam pe premier sa faca o simulare, in Parlament, a votului la locale

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca alegerile locale trebuie gestionate de Guvern si, respectiv, de prim-ministrul Ludovic Orban si a adaugat ca va solicita celorlalti lideri politici parlamentari sa-l invite pe seful Executivului in Parlament pentru o simulare a unei zile de vot pentru ca guvernantii sa arate ca sunt pregatiti si au solutii pentru absolut orice.

MARCEL CIOLACU: Motiunea de cenzura n-are nicio legatura cu congresul PSD

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului n-are nicio legatura cu congresul PSD, a afirmat, astazi, liderul interimar al social-democratilor, Marcel Ciolacu, presedinte al Camerei Deputatilor.

Marcel Ciolacu, ales presedinte al PSD Eugen Teodorovici a obtinut doar 91 de voturi

Marcel Ciolacu a fost ales sambata presedinte al Partidului Social Democrat, cu 1. 310 voturi, in timp ce contracandidatul sau Eugen Teodorovici a obtinut doar 91 de voturi.

EUGEN TEODOROVICI: Exista un document conform caruia Congresul PSD sa accepte o singura candidatura - cea a lui Ciolacu

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a afirmat ca exista un document, din partea conducerii partidului, in care apare foarte clar ca, din cele doua candidaturi pentru sefia partidului, sa fie acceptata doar una - cea a liderului interimar al formatiunii - acesta fiind adoptat in sedinta Comitetului Executiv National de astazi.

VIDEO Marcel Ciolacu este noul presedinte al PSD: Ma simt implinit ca am reusit sa facem cea mai performanta echipa Grindeanu si Dincu cooptati in noua conducere Eugen Teodorovici nu a participat la eveniment

Social democratii si-au ales sambata noua conducere a partidului. Astfel, Marcel Ciolacu a fost validat pe postul de presedinte al partidului cu 1310 voturi in timp ce contracandidatul sau Eugen Teodorovici a obtinut doar 91 de voturi. Noii intrati in conducerea PSD sunt Sorin Grindeanu din postura de prim-vicepresedinte si Vasile Dincu -presedinte al Consiliului National al PSD. De precizat este ca Teodorovici, desi a candidat impotriva lui Ciolacu, a fost absent de la eveniment.

UPDATE Eugen Teodorovici, esec in instanta in demersul de a impiedica Congresul PSD si alegerea lui Marcel Ciolacu Reactia fostului ministru

Tribunalul Bucuresti a respins, vineri, cererea depusa de Eugen Teodorovici, in care fostul ministru de Finante solicita amanarea desfasurarii congresului extraordinar al PSD, care are loc sambata, scrie Agerpres.

Surse: Marcel Ciolacu are contrancadidat la congres. Conducerea PSD a aprobat candidatura lui Teodorovici

Conducerea PSD a fost de acord cu validarea dosarului de candidatura al lui Eugen Teodorovici, potrivit unor surse politice. Initial, social-democratii de la centru nu validasera candidatura fostului ministru la sefia partidului.

Cine sunt cei 16 lideri care vor face parte din echipa lui Marcel Ciolacu. Echipa completa de conducere

Congresul extraordinar al PSD are loc sambata la Palatul Parlamentului. in competitia interna pentru sefia partidului s-au inscris liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu si fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici, care nu a venit insa la Congres, in semn de protest fata de Marcel Ciolacu. Actualul presedinte interimar al PSD a venit cu o echipa de conducere in care se regasesc Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stanescu si Vasile Dincu.

Congresul extraordinar al PSD - Marcel Ciolacu: PSD va continua sa ii apere pe cei care au muncit o viata

Peste 1500 de reprezentanti ai organizatiilor PSD din toata tara vor decide, sambata, viitorul presedinte al partidului. in competitia interna pentru sefia partidului s-au inscris liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu si fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici.

Marcel Ciolacu surprinde: ce spune acesta despre Ion Cristoiu fix inainte sa inceapa Congresul PSD

Marcel Ciolacu are mari sanse sa devina presedintele PSD, in urma Congresului care are loc chiar acum. Pana acum acesta a fost doar lider interimar al partidului, iar singurul care i-ar putea bloca ascensiunea este Eugen Teodorovici, care isi doreste si el aceeasi functie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )